FACEBOOK EN NEFRET EDİLEN 10. SİTE

Katılım
7 Şub 2011
Mesajlar
68
Puanları
1
Yaş
39
750 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan, dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, Amerika'da nefret edilen ilk 10 isim arasına girdi.

Amerika Müşteri Memnuniyeti İndeksi (ACSI) tarafından ABD'de en çok nefret edilen 10 şirket arasına giren Facebook, yanında büyük bankaları, havayolu şirketlerini ve tabii ki enerji ve iletişim kuruluşlarını bulunduruyor.

ACSI yetkilisi David Van Amburg ise konu hakkında şöyle bir açıklamada bulundu: "İlk 10'daki şirketler fazla rekabet içinde olan şirketler değil. Listenin alt sıralarında kalan şirketler ise yemek veya giyim sektöründe bulunan şirketler olduklarından müşteriyi memnun etmek içine ellerinden geleni yapmak zorundalar. İşte bu yüzden listede alt sıralarda bulunuyorlar."

Facebook'un en çok nefret edilenler listesinde 10. sırada yer almasının nedeni olarak yapılan şikâyetler ve skandallar, uyarmadan sıkça arayüz tasarımı değişimi ve "yanlışlıkla" hesap veya içerik silinmesi gösteriliyor. Bunun yanında diğer şirketlerin sevilmeme nedeni genel olarak fiyatları yükseltirken içeriği azaltmak olarak belirtiliyor.
 
Ben Facebook'tan memnunum,sayesinde bir çok eski arkadaşımla iletişime geçtim. Hazırlayanlardan Allah razı olsun.
 
sosyal ağlar sadece insanları asosyal hale getiriyor bence sadece adı sosyal site bunu farketmek zor değil buna karşşın bağımlılık yaptığından nefret ediliyor olabilir istem dışı yani
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,912
Mesajlar
921,629
Kullanıcılar
451,068
Son üye
FİLAMAN76

Yeni konular

Geri
Üst