hakkı1 Üye Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 26 13 Eki 2021 #1 factory ıo template v16 için yükledim fakat zip dosyası eksik uygulamayı açıcak kısayol yok dosya da nasıl çözebilirim
factory ıo template v16 için yükledim fakat zip dosyası eksik uygulamayı açıcak kısayol yok dosya da nasıl çözebilirim
Ramazans12 Üye Katılım 31 Tem 2013 Mesajlar 50 Puanları 1 Yaş 29 28 Eki 2021 #2 hakkı1' Alıntı: factory ıo template v16 için yükledim fakat zip dosyası eksik uygulamayı açıcak kısayol yok dosya da nasıl çözebilirim Genişletmek için tıkla ... Factory io kurulu ise, Zıp dosyasını çıkarın , tia portalı açın open projects kısmından factory io template dosyasını bulun oradan deneyin açılan projede hazır olarak FC blok olacaktır onunda main obye eklemeyi unutmayın
hakkı1' Alıntı: factory ıo template v16 için yükledim fakat zip dosyası eksik uygulamayı açıcak kısayol yok dosya da nasıl çözebilirim Genişletmek için tıkla ... Factory io kurulu ise, Zıp dosyasını çıkarın , tia portalı açın open projects kısmından factory io template dosyasını bulun oradan deneyin açılan projede hazır olarak FC blok olacaktır onunda main obye eklemeyi unutmayın