Resimdeki fanın emiş yapması lazım. Havalandırma kanalı tıkalı olabilir o yüzden kanala bakmadan önce yönü konusunda emin olmam lazım. Bu arkadaş motor arkasından baktığımız zaman sağamı dönecek solamı?
kanatların yapısına bakınca motor tarafından bakıldığında sağa dönmesi gerek bence. bu arada onbin iyi para imiş. neresi orası biz de gelelim sebeplenelim
Ustam aynı santralden 2 tane var. Geçen hafta izinliydim otomasyoncu gelmiş. Sürücü den 50 hz yi 65 hz ye çıkartıp bunuda sağa dönmeli diye çevirmiş. Ve 10 bin lirada para yazmış! Ne güzel işler
kanatların yapısına bakınca motor tarafından bakıldığında sağa dönmesi gerek bence. bu arada onbin iyi para imiş. neresi orası biz de gelelim sebeplenelim
Önden emiş yapacak ustam. Yani fanın oradan çekip motora doğru gelecek. Motor arkası hava kanalına gidiyor. Her 2 yönde de emiş ağzından üfleme yapıyor. Kanalda bir enayilik var ama yönünü tayin etmek lazım ilk önce.
Usta elinde bi ispiral al kanalı kes az bişey fanın yapragına bi bak sola dogru ise üfler tersine ise emer @vecivicivokke hocam kanalda bir enayilik var ama hadi bakalım
Biz o kanalı görmeden birşey demek yanlış olur en mantıklısı arkadaki fanın yapragını görmek bak ben şimdi beni merak sardı