FAST (Delta)

Ertek68

Profesyonel Üye
Katılım
16 Ağu 2007
Mesajlar
1,733
Puanları
281
Yaş
52
Değerli arkadaşalar....!
Sizlerle Delta Distribitörü FAST firması ile yaşadığım bir sorunu aktarmak istiyorum.
Bir iş için bana lazım olan Deltanın X ürününün bayi stoğunda olmaması üzerine kendilerini aradım. Kendileri bana ürünün gümrükte olduğunu 1-2 hafta içinde ellerinde olacağını söylediler. Özellikle gelen miktarda sıkıntı olurmu diye sorduğumda yüksek adetli miktarda olduğunu söylediler.
Bunun üzerine işi bu ürüne göre fiyatlandırarak aldım. İki hafta sonra kendilerini aradığımda. Ürünün muadili sayılabilecek Y ürününün satışının devam etiğini bu ürünü kullanmamı söylediler.
Bu iki ürün arasında yaklaşık 200 Dolar fark var. Ve benim için hiç bir artısı yok.
Ben zararımdan bahsedince, Aslında ürün geldi ama her depertman için bir tane geldi bakalım size verebilirmiyiz bilgilendireceğiz dediler. Bekledim bilgilendiren falan olmadı.
Ben tekrar aradım, bu kezde ürünler gümrükte 1-2 haftaya gelir müdürümüz okey verirse size bir tane veririz dediler. Peki benim zararım ne olacak dediğimde PARDON dediler..... Taktirlerinize......
 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
delta'ya yazın direk derim.
delta mı sıkıntılı distributor mu onuda görmüş oluruz.
 
Haklısınız Şimdi Deltayada yazıyorum.
 
Adı gibi (fast)hızlı çıkmadılar demek ki! BAşka firmayı seçin daha fazla zarar etmemek için mümkün değil mi, ödeme yapmadıydanız?
 
Ödeme yapmadım Sn. by lent lakin; O iki haftalık süreçte Op-panel programımı ve PLC programımı bu cihaza göre hazırladım. Şimdi sıfırdan başka cihaza göre yeniden yapacağım.
İnsanı dolandırmak için illa maddi bir şeyini gasp etmek gerekmiyor. Hem benim iki haftamı çaldılar. Hemde iş gecikeceği için müşterime karşı mahcup duruma düştüm. Tabi ben müşterime karşı onlar gibi kolayca "pardon" diyemiyorum.
 
Ben de Delta'dan birkaç gol yedim. Genelde stok sıkıntısı olmaz Delta'da ancak oldumu oluyor... Ben HMI dan muzdarip oldum. O kadar sevdiğim bir üründen yaşattığı sıkıntı nedeniyle vazgeçtim.
 
Bende bu olaydan sonra Weintek kullandım. Gerçekten güzel bir panel. İlk olmasına rağmen kısa sürede programladım. Deltaya bariz bir fark atacak özelliği; dörtgen şekiller kullanma zorunluluğunuz yok. Yani Deltada tüm şekil, resim v.s. dörtgen şeklinde yapmak zorundasınız. Weintek de öyle bir zorunluluk yok PNG olarak kaydettiğiniz resim veya şekillerin boşta kalan yerleri saydam oluyor. Önemli bir artı bu...
 

PNG resimlerde arka plan eklememesi güzel bir özellikmiş. Deneyebilirim.
 
Ayda yılda oluşan bir kaç sıkıntı için FAST ı karalamak , burdaki insanların bu sıkıntıyı duymasını sağlayacak kadar serzenişte bulunmak yerine Deltaotomasyon sayfasına gir ve oradaki forumdaki hizmetin nasıl güzellikte olduğunu farket dostum.Bu insanların diğer markalara nazaran nasıl özveri ile hizmet verdiğini görmezden gelme.

Bu arada ben Siemens kullanıyorum tüm projelerimde..Keske hizmet ağıda delta gibi olsa..

Saygılarımla
 
Sosyal platformlar ne için var zannediyorsunuz Dostum. Elbette insanlar maduriyetlerinide övgülerinide buralardan dile getirecek ki; Yanlışı olan düzeltsin. Kalite Artsın.
Delta otomasyonu uzun süredir takip ediyordum.
Zamanında Deltayı tercih edip kullanmışsam sebebi o çalışmalarıdır (gördüğün gibi hizmetlerinin karşılığını almışlar).
Sonra başka markayı tercih etmişsem yine onların beni zor durumda bırakmaları (yukarıda sebebini anlattım). Bir yerde de iyi olmuş tabii...
Ayrıca Siz kimsiniz, necisiniz tanımıyorum. Karalamak kelimesi kara çalmak yani iftira etmek demektir. Ben onlara iftira falan atmıyorum. Lütfen kelimeleriniz dikkatli seçiniz.
Hatta Ben yukarıdaki sıkıntıları bana yaşattıklarında kendilerine Sosyal platformlarda bu durumu dile getireceğimi söyledim.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…