Merhabalar graski hatanın sebebi şu bak şimdi sen çalışan ve yüklü olan FB Yİ MMC DE YÜKLÜ OLAN AYNI FB NİN üzerine yükleme yaptın bu yüzden o hatayla karşılaştın şimdi bunun üzerine senin yapman gereken tek şey bu programı upload ypıp plc bağlı olmayan bir bilgisayarda simatic menager üzerinden plsim olarak yükle ve orda da online geceemz isen projende hata var ve fb lerde olsturduktan sonra yüklendğinde o oluşturulan fb yi deklarasyon taplosundan in adrslerini değiştirisen kesin hataya gecer mcc online olup mcc kartındaki o fb yi silmen gerekecek ve tekrra yüklemen gerekecek sen bence bu projenin yedeği varsa bana özel meilden atabilrisen ben onu çalıstırırm ve wincc projesisnide gönderebilirsen diagnotic bufferden tam olarak neden hata verdiğini analayabiliriz ve bazende dbler sqserverden wincc çalıstığı için backup alma gibi plc nin program atarken sorun yapma gibii sorunları olabiliyor bilmiyorum insallah biraz olsun yardımcı olabilmişimdir bana özel meilden ulaşabiliren sorununu çözmem için yardımcı oluurm saygılarımla.