Ferdi Zeyrek' in Vefatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan binbaşı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Yazlık evinde geçirdiği talihsiz bir elektrik çarpması kazasından sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Manisa Belediye başkanı Ferdi Zeyrek (48) için tüm CHP camiasına, ailesine ve sevenlerine baş sağlığını diliyorum. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ışıklar içinde uyusun, tini uçmag olsun.
değerli ustam her yitip giden can için üzülürüz. kimileri üzülür, kimileri üzülmez. öğrendiğimiz elektriğin şaka yapmadığıdır ve affetmez. ama siyasi bir karakterin forum içinde vefat haberini vermek ne kadar doğru bilemiyorum.

Birkaç gün önce Manisa büyükşehir belediye başkanı Ferdi Zeyrek'in yanılmıyorsam evindeki havuz motoru arızası ya da benzer bir arızaya müdahale etmek için ilgili alana girmesi ile elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırıldığı haberlerine vakıfsınızdır.
Evde Kaçak Akım Rolesi olmadığı/çalışmadığı gibi bilgiler verildi.
Bugün yine haberlerde konu işlenirken kızım "Yaşıyor mu?" diye sormuştu. Cevaben uzun süre elektriğe maruz kaldığı haberlerine istinaden "Yaşıyor ama sayılmaz." sözcükleri çıktı ağzımdan. Maalesef az önce vefat haberini geçti haber kaynakları. Allah rahmet eylesin.
Bu vesile ile elektrik ile ilgisiz ya da kısmi ilgili kişilere hatırlatmak isterim:
1. K.A.R kullanmanın yasal zorunluluğu bir yana yaşamsal zorunluluktur,
2. Kaliteli ürün kullanılması hayat, memat meselesidir,
3. Elektrik sorunlarında büyük-küçük demeden mutlaka profesyonel yardım alınmalı, kulaktan dolma bilgilerle şahsi müdahalede bulunulmamalıdır.
4. Elektrik gözle görülebilen değil ama maalesef çoğu zaman iş işten geçtikten sonra farkedilen "Elle tutulabilen bir şeydir."
Forum üyelerine:
Ufak tefek, suya, sabuna dokunmayan yardımlar dışında "meslek grubu dışında olan kişilerin" bilgi/yardım taleplerine öteden beri uzak duran tavrımın devamlılığını ve mümkünse her bir forum üyesinin de bu yönde hassasiyet göstermesi gerekliliğine, sayın @sami inci ' nin "İyi bir elektrikçi bulun." mottosunun doğruluğuna inancımı tekrar deklare etmek isterim.

Son düzenleme:
Yazlık evinde geçirdiği talihsiz bir elektrik çarpması kazasından sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden CHP Manisa milletvekili Ferdi Zeyrek (48) için tüm CHP camiasına, ailesine ve sevenlerine baş sağlığını diliyorum. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Saygılarımla.

Allah rahmet eylesin.

Genelde, havuzların pompa/makına daireleri, kot altı (yer altı havuz seviyesinin )altında oluyor. Malzeme secimi yanı sıra, burada su nem bırıkmesi de had safhadadır.
Biriken su kacaklarının tahlıyesi için, rogar /dalgıç pompası tesisi ve ayrıca mukemmel bır havalandırma sistemi şartır, dıye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Genelde, havuzların pompa/makına daireleri, kot altı (yer altı havuz seviyesinin altında oluyor. Malzeme secimi facılarının yanı sıra, burada su nem bırıkmesi de had safhadadır.
Biriken su kacaklarının tahlıyesi için, rogar /dalgıç poöpası tesisi ve ayrıca mukemmel bır havalandırma sistemi şartır, dıye düşünüyorum.
sizler gelin buradaki 5* / 7* otellerin, tatil köylerinin, sitelerin havuz makine dairelerini bir görün. kaçı denetimden geçer ben bilmiyorum. ve neredeyse her sene havuzcusu, elektrikçisi değişir. o yüzden otel ve site havuzlarını kullanmam. sorun sadece elektrik değil + kimyasallar.

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri