serdarhangur
Üye
evet öyle zatenBu elektro mıktanısları, aküden beslemeyi düşünüdünüzmü??
oto alternatörünü direk kullansam ve çıkışı travo ile yükseltsem çok kayıp yaşarmıyımevvel zaman içinde bununla ilgili kafa yormuşluğum vardır,
tek aklıma gelen flanş şeklinde değilde çember şeklinde olabilirdi
ve oto alternatörü içindeki rotorun daha geniş çapta birebir olanını yapmaktı lakin bunu bir hale vaziyete benzetecek olursak,
balık tutmak için gölün suyunun hepsini çekmek gibi olurdu, 3-5 balık uğruna
bunun yerine oto alternatörü hali hazırda imdada yetişir, bunun rotorunu rüzgar estiğinde besleyecek devir sensörüne benzer birşey eklesen onca maceraya hacet kalmaz, ki hele hele flanş alternatörle hiç uğraşılmaz
araç motor devirlerini bir araştır önce ve kaç devirde kaç volt veriyor ona da bak. hayal gücünün sınırları zorlamak için biraz araştırma yapmanda fayda var.oto alternatörünü direk kullansam ve çıkışı travo ile yükseltsem çok kayıp yaşarmıyım
kaç devirde kaç volt verdiğini iyi biliyorum sayın paskomya arkadaş bir arge sundu ve onun üzerinden yürüdüm olmiyacagını yada yetersiz olacagını bende biliyorum peki siz ne önerirsinizaraç motor devirlerini bir araştır önce ve kaç devirde kaç volt veriyor ona da bak. hayal gücünün sınırları zorlamak için biraz araştırma yapmanda fayda var.
hiç bir hobi ucuz değildir, sadece nerede neyi ne kadar harcayabileceğini iyi hesap edeceksin. ve neodyum mıknatıs bulmak hiç te zor değil. o dediğin eskidendi. bu arada kafandakini kağıda iyi dök, her şeyi hesapla, bir de vwat hesabı yap. en verimlisi o.kaç devirde kaç volt verdiğini iyi biliyorum sayın paskomya arkadaş bir arge sundu ve onun üzerinden yürüdüm olmiyacagını yada yetersiz olacagını bende biliyorum peki siz ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?