Tabi çöp en kolayımcu lar kristal ile clock lanmış belki bir RC osilator ihtimali vardır ısınınca frekansı kayar diye düşündüm ama öyle gözükmüyor. yüksek gerilim geldiyse çok sakat. her şey olmuş olabilir. ben olsam direk çöpe atardım hocam. kafa karıştırıp uğraştırmasından iyidir. ölçünce acaba doğrumu diye düşünmek var.
Fiyatı 35 000 lira gözüküyor . O çöpün yerini bir söyleyen olursa makbule geçermcu lar kristal ile clock lanmış belki bir RC osilator ihtimali vardır ısınınca frekansı kayar diye düşündüm ama öyle gözükmüyor. yüksek gerilim geldiyse çok sakat. her şey olmuş olabilir. ben olsam direk çöpe atardım hocam. kafa karıştırıp uğraştırmasından iyidir. ölçünce acaba doğrumu diye düşünmek var.
Evet o sebeple atamıyorumFiyatı 35 000 lira gözüküyor . O çöpün yerini bir söyleyen olursa makbule geçer
Ölçümden ziyade yanmış yolların üzerindeki bağlı olduğu tüm elemanları değiştirdim. Sadece yol üstündeki takamisawa rölenin yanındaki smd kapasitör hariç. Onun da değerini bilmediğim ve arızalanmışsa bile ölçümde doğru değer vermeyeceği için dokunmadım. Tabi varsa bir öneriniz yerine doğru bir malzeme takma konusunda onu da değiştiririm. Ayrıca 48. sayfada ne görmem gerekirdi onu da anlamadım maalesef. Bu arada aklıma gelmişken yukarıda da belirttiğim gibi sadece mA fonksiyonunda sıkıntı yaşadığım için olur da bir şekilde cihaz (değiştireceğim bir kaç parçadan sonra) kendine gelirse kalibrasyon firmasına gitmeden evde nasıl test ederim? Çünkü her gidişimde para veriyorum cüzi bir miktarda değil hani o sebeple sordum. Yardımcı olursan çok sevinirim. Teşekkür ederim ilginiz için.iyi günler
köprü attıgınız yollardaki baglı oldugu elemanları ölçüm yapıtınız mı ?
sayfa 48 incelermisiniz.
Tabi çöp en kolayıama cihaz pahalı kurtarma yolunu denemeye devam edeceğim. Nasip artık. Teşekkür ederim ilginiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?