fatatug
Üye
Size ilk önce firmayı tanıtacağım. Troy Holding İstanbul'da kurulmuş sözüm ona İstanbul Borsası'nda yetkilendirilmiş toplam 6-7 kişi çalışan firmadır. Reklam yaparken Goldtakas adı altında gene kendisine ait taşeron firma kullanıyor. Bu firma sayesinde gene sözüm ona döviz alım satımı , atın ve gümüş alım satımı yapılabileceği belirtilmiş. 2 sene boyunca bu firma ile çalıştım. Yatırdığım sermayenin neredeyse %50'sini firmada sözüm ona müşteri temsilcilerinin beceriksizliğinden dolayı firmaya bıraktım. Halbuki gerçek farklıymış. Konuyu firma sahiplerine açtığımda geri dönüş bile yapmadılar. Yani bunu herkese yapıyorlar ve normal bir şeymiş gibi üstünde durmuyorlar. Telefonla 3-4 defa arayıp yediğiniz para nerede deyince de işimiz gücümüz var diye telefonu da yüzüme kapatıyorlar. Hukuki yoldan hakkımı aramak isterken imzaladığım sözleşmeye baktım. Adamlar kendilerini o kadar sağlama bağlamışlar ki sermayenin %50'sini borç olarak göstermiş. İsterse sözleşmeye istinaden daha fazla da alabilir. Sakın böyle dolandırıcı bir firma ile çalışmayın. Hem başınız ağrır, hem cebiniz yanar. Hak iddia edemezsiniz.