Merhaba.Yeni bir sistem her zaman için eski bir sistemden kat kat daha iyidir.Mükemmmel bir sistem bence.Mükemmelliği de yazılan mesajların neredeyse anında foruma da ulaşması,eski sistemde bekleme (Eski sistemde yazının kayıt edilmesi,mesaj düzenlenmesi,vb. ve işlemler sırasında oldukça da zaman kaybı yaşanmaktaydı.) devresi bu yeni sistemde yok,yani her şey çok hızlı,bu yönüyle memnun kalmamak da mümkün değil,çalışma sistemi (Alt yapısı itibariyle) çok güzeldir.
Ancak yeni bir sisteme alışmak (Örneğin doğrusunu söylemek de gerekirse ben bile win xp'den win 7'ye yeni terfi ettiğim bu sene (Nisan 2014) ilk zamanlarımda biraz zorlanmıştım.) elbette adaptasyon devresinden sonra çok daha kolaylaşacaktır düşüncesindeyim.Örneğin az önce farkettiğim bir olumlu yanı da size +pop verenleri,+pop verdiklerinden sonra yazıyı değiştirseniz bile yine de görmeniz.Eski sistemde bu özellik yoktu örneğin.
Üyelerin mesaj sayısı yeni sistemde yine ayni kalıp korunurken "beğenilen mesajlar" ve"ödül puanları" kısmında yeni bir puanlama sisteminin de geçerli olabildiğini,yani eski sistemden farklı bu yanını görüyoruz. Herkese bu yeni alışma (Adaptasyon) devresinde kolay gelsin diyorum.Hayırlı olsun.Saygılarımla.