Hayırlı olsun yeni yazılım güzel.Fakat yeni konular ve yeni mesajlar tamamda eski konu ve eski mesajlara nasıl ulaşabiliriz.
Teşekkür ederim ama benim demek istediğim forumdaki eski konulara ve eski mesajlara nasıl ulaşabilirim.Sayın @vesyel28 eski konulardan kastınız mesajlarınız ise üye menüde üye adınızın üstüne mause ile geldiğinizde "Tüm Mesajlarınız" seçeneği çıkıyor.
Forumlar/Yeni mesajlar için demiştim ama şunu fark ettim son mesajlara tıklayınca istediğim beklediğim gibi okuduğum mesajların fontu ince yeni ve okumadıklarım kalın font .Hayırlı olsun.
Biz puan(+pop) veremiyoruz sanırım bir de "alıntı yap"ma kısmı göremedim!
Bir de okuduğum konular belirgin değil hepsi aynı font aynı şekil, lütfen buna da bi el atın, teşekkürler. 15:29
https://www.kontrolkalemi.com/forum/search/?type=post Arama fonksiyonu ile anahtar kelime veya üye adı üzerinden, olmadı Forum sekmesinden ondan sonra ilgili kategori altında bulabilirsin sanıyorum Veysel. Ama eski yapıda olan dün tarihli haftalık, aylık arama kısmını ben de göremedim. Yine de farklı bi konu ise örnek versen daha iyi olur ben de ne istediğini tam anlamadım ..Teşekkür ederim ama benim demek istediğim forumdaki eski konulara ve eski mesajlara nasıl ulaşabilirim.
Hayırlı olsun.
Biz puan(+pop) veremiyoruz sanırım bir de "alıntı yap"ma kısmı göremedim!
Bir de okuduğum konular belirgin değil hepsi aynı font aynı şekil, lütfen buna da bi el atın, teşekkürler. 15:29
Profilde, izlediklerim ve beni izleyenlerin rakamdaki font rengi açık renk arka fon da beyaz okunmuyor düzeltilirse iyi olur, teşekkürler. (Test pilotu)
Merhaba.Bir de "bildirimler" kısmında bunun üst kısmında çıkan ince bir kırmızı rakam yerine "Bildirimler" sütununun tamamının eski sistemdeki gibi örneğin kırmızı veya sarı çok dikkat çeken bir renkte de yanarak uyarı verebilmesi sanırım daha çok dikkat çekici de olur bizler için.Göz ucuyla bakılsa bile yapılan bildirimler hemen anında farkedilebilir diye de düşünüyorum.Saygılarımla.
güzel olmuş elınıze sağlık eskı proğramdakı gıbı ılk sayfa reklam olmaz umarım şikayetçıde olamıyorum gider masraflar karşılanmak ıster
Özel mesajların yedeklenmesi ile ilgili bir duyuru yazmıştık. kazım beyden tekrar yazmasını isteyebilirsiniz.özel mesajım silinmiş.Kazım uğurdan gelen mesajım.Önemliydi .