Foruma Erişimde Güçlük

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,223
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Dün öğleden sonra ve bugün 2-3 kez(Az önce 1-2 dakikalığına yine oldu) forumunuza erişmekte anlık sorunlar yaşadım,ama bunlar geçiciydi,kısa bir müddet sonra forum erişime yeniden açıldı.Diğer sitelerle ilgili bir problem değil,yalnız www.kontrolkalemi.com 'a özel bir sorunmuydu yoksa,benim sahip bulunduğum linkimle ilgili bir sorunmuydu,bunu tam olarak kestiremiyorum.Son 2 gün içinde forum erişimindeki bu güçlük,gerçekten herkesçe de yaşandı mı?Mümkünse bunu öğrenmek istiyorum.Yalnızca benim pc hattımın linki dolayında olan yerel,özel bir arızamıydı bunu merak ediyorum.Beni bu konuda aydınlatırsanız minnettar kalacağım gerçekten.Şimdiden teşekkür ediyorum.Saygılarımla.
 
evet bnde eskisi gibi deil yerleri deişti sanrım
 
Sn binbaşım belirttiğiniz zaman aralıklarında bende sorun yaşadım foruma girebiliyordum ama konuları okuyamıyor ve açamıyordum bi ara hacklendiğini sandım inşallah bidaha olmaz.Kolay gelsin
 
Merhaba
Servis sağlayıcımız ile ilgili bir sorundu. Data Center'i besleyen trafo ile ilgi bir sorun yaşanmış. binlerce siteye erişim sağlanamamamış.

bir kaç gün önce yaşanan konuların açılmaması sorunu forumumuzun alt yapı güncellemesi sonucunda yaşanmıştır. gün içerisinde 20.000 den fazla takipçimiz forumumuza erişim sağlayamamamıştır.
yaşanan erişim sorununundan dolayı üyelerimizden özür dileriz.
 
Estafurullah,sn.MuraTh,asıl bu konu hakkında bizi tam olarak bilgilendirdiğiniz için ben teşekkür ederim.Saygılarımla.
 
Bizi bilgilendirdiğiniz için bende teşekkür ederim.İyi çalışmalar.
 
google chrome kullanıyorsanız özzeliklerden delete user yaparsanız düzelebilir . bende de öle olmuştu düzeldi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,832
Mesajlar
920,848
Kullanıcılar
450,924
Son üye
ayhankarmn

Yeni konular

Geri
Üst