Foruma ilk mesajımı atarken hep 59 saniye bekletiyor

serkan_48

Üye bildiğin dümdüz üye
Değerli forum yetkilileri arkadaşlar..

Foruma normalde bir mesaj attığımda ardından ikinci mesaj atabilmek için 60 saniye beklemek gerekiyor. Bu biraz can sıkıcı olsa da ( gereksiz olduğunu düşünüyorum vakit kaybı) bir yere kadar anlayabiliyorum. ( sıkıntımı dile getirmek istedim )

Ancak bir süredir şu durumla karşı karşıyayım.

Mesela sabah iş yerine geldim ve forumda neler var diye bakıyorum. İlgimi çeken bir konuya mesaj yazıyorum ve "cevapla" butonunu tıkladığımda ise beni yine 59 saniye bekletiyor. Halbusem bu mesajın öncesinde hiç mesaj yazmadım hiçbir yere gönderi yapmadım ancak neden ilk mesajlarımda hep 59 saniye beklemek zorundayım mesaj göndermeden önce tekrar düşünmek için mi süre veriyorsunuz bak eminmisin diye mi ? ( espiri yapıyorum yanlış anlaşılmasın :) )

Bu durumdan çok rahatsızım. Her foruma ilk girdiğimde 59 saniye beklemek hoş olmuyor.

Not : win 7 ve google chrome brovser kullanıyorum. Bu durum ile karşılaşıyorum. Format attım güncelleme yaptım durum yine aynı. Başka bir brovser kullanmak aklımda ama bu mesajı aldıktan sonra geliyor aklıma oda hep ertesi güne kalıyor ve unutuyorum.

Yardımlarınızı rica ediyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan başka üyelerimiz var mı ?

Adsız.png

normalde her mesaj arasında 60 sn bekletiyor. siz ilk giriş yaptıktan 60 sn sonra mesaj gönderebiliyorsunuz doğrumu anlanladım. ona göre gerekli kontrolleri yapayım

Merahaba,sn.Serkan_48; Bu sözünü ettiğiniz oldukça da can sıkıcı olan bu durum (Ben de yaşasam ayni sıkıntıyı duyardım hiç şüphesiz) hiç normal görünmüyor.Ben forumu devamlı kullanırken böyle bir durum ne yazık ki olmuyor.

Güncellenmiş win 7 ,tarayıcı olarak hem ie hem de mozilla firefox'u ayni anda (Günlerde) kullanıyorum ve foruma ilk mesajımda veya 2. ve 3. mesajlarımda (Cevap yazarken) böyle bir sorun hiç yok.İyi bir tarayıcı ile detaylı bir virüs taramasını hiç yaptınız mı? Veya bu durum (sıkıntı) ne zaman tam olarak başladı,forum yeni alt yapıya (sisteme) tam geçmeden,bunun öncesinde de var mıydı,yoksa sadece son günlerde kronikleşen sıradışı bir durum mudur bu? İnşallah çözersiniz bu farklı durumu.Söylediğiniz bu farklı durumla bir yerden (Siteden) ekli dosya (Paylaşımı) indirirken genelde karşılaştım şimdiye kadar.Başka sitelerde yazı yazarken böyle bir durum genelde bulunmuyor,sanırım yalnızca size özel ve çok sıradışı bir durum (Kötü amaçlı yazılımlarla oluşabilecek olan) olsa gerek diye düşünüyorum.Kolay gelsin.Saygılarımla.

Bende de aynı durum oluyor.

Sayın arkadaşlar,

Sistemimde Trojan veya virus olma ihtimali zayıf. Hard diski yeni sıfır aldım yeni system kurdum ve hiçbir yere girmeden ağ bağlantısı kurmadan avast antivirus kurdum. İlk ağ bağlantısında kendisini güncelledim. Taramalarımı da yaptım.

Durumu şöyle özetleyeyim.

Sabah forum ana sayfaya geldim. Login tuşlayarak giriş yaptım bir 10 dakika kadar forumda gezdim ve konunun birine cevap hazırladım. Cevapla tuşuna tıkladığım anda bu yazıyla karşılaşıyorum. Bu foruma login olduğumdan sonraki ilk cevap yazışımdır.

Şu mantığı biliyorum. Post kasmak yada mesaj sayısını arttırmak için ardı ardına mesaj yazabilmeyi engellemek için ilk mesajla ikinci mesaj arasında bu sure konulabiliyor ancak daha ilk mesajı atarken bile bu durum meydana geliyor. Öncesinde hiç mesaj atmamışım o gün için.

Çok değerli ve sn.arkadaşlar;

Biraz öncesinde söylemeyi unuttum,çünkü az önce şunu farkettim ki,ilk mesajımı ie tarayıcı le yazıp bu foruma gönderirken 5-6 sn.lik gecikmeli olarak gönderiyor.Sonraki değişiklikleri (Düzeltmeleri) yaparken ise bu işlem çok daha hızlıdır.(Yıldırım hızlıdır)

Bu durum tamamıyle masaüstü pc'imin bakım (Tozlanma gibi hardware ile ilgili) kişisel olabileceği gibi linklerle de ilgili bir durum olabilir diye ayrıca düşünüyorum.Kolay gelsin.Saygılarımla.

Test .
Test ..
Test ...

Düzeltme editi notu : o_O
Cevap yazdım gönderdim hata mesajı filan çıkmadı.
Açıklama için düzenle" kullandım .
İE 11 kullanıyorum.

test2 test2 test2...

Ek :

Yeni mesaj sonrası bir yenisini göndermek istedim normal olarak ~~49 sn sonra falan filan dedi.
Bir sorun gözükmüyor , bu taraftan bakınca...

Merhaba.Daha da aşağı indireniniz yok mu acaba? 39 sn. gibi.:) Konu açık artırmaya değil açık indirilmeye açılmıştır yüksek müsaadelerinizle.:) Saygılarımla.(Şaka şaka)

normalde sadece üst üste mesaj yazmaya çalıştığınızda 60sn beklemesi gerekiyor.
bu uygulama spamı engellemek için forumun alt yapısında standart tanımlı olarak geliyor.

@serkan_48 bey sizin mesajlarınızda gelende çift gönderme sorunu oluyor. mausunuzda bir sorun olabilirmi.

süre diğer üyeler içinde çok sıkıntı oluyorsa biraz daha düşürebiliriz.

Forum istatistikleri

Konular
129,836
Kullanıcılar
452,666
Son üye
balkır1111

Yeni konular

Geri