ademcelik Profesyonel Üye Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 2,334 Puanları 656 Yaş 41 4 Eki 2017 #11 Kemalcengiz' Alıntı: eskiden 35v dediğiniz 35 kV sanırım. Genişletmek için tıkla ... düzelttim teşekkür ederim. Aslında YG yada OG dememek lazım. 35kV hat dersin geçersin. üstte 35kV altta 0,4kv hat varsa Müşterek hat da denilir.
Kemalcengiz' Alıntı: eskiden 35v dediğiniz 35 kV sanırım. Genişletmek için tıkla ... düzelttim teşekkür ederim. Aslında YG yada OG dememek lazım. 35kV hat dersin geçersin. üstte 35kV altta 0,4kv hat varsa Müşterek hat da denilir.
Konu Sah Kemalcengiz Üye Katılım 18 Mar 2015 Mesajlar 296 Puanları 1 Yaş 29 4 Eki 2017 #12 ademcelik' Alıntı: düzelttim teşekkür ederim. Aslında YG yada OG dememek lazım. 35kV hat dersin geçersin. üstte 35kV altta 0,4kv hat varsa Müşterek hat da denilir. Genişletmek için tıkla ... şöyle önemli aslında..Sedaş OG direklerine bakıyor.. Yüksek gerilim oldugu zaman TEİAŞ bakıyor mesela deplase edileceği zaman
ademcelik' Alıntı: düzelttim teşekkür ederim. Aslında YG yada OG dememek lazım. 35kV hat dersin geçersin. üstte 35kV altta 0,4kv hat varsa Müşterek hat da denilir. Genişletmek için tıkla ... şöyle önemli aslında..Sedaş OG direklerine bakıyor.. Yüksek gerilim oldugu zaman TEİAŞ bakıyor mesela deplase edileceği zaman
ademcelik Profesyonel Üye Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 2,334 Puanları 656 Yaş 41 4 Eki 2017 #13 evet istisnai durumlar hariç indici merkeze kadar hatların sorumluluğu TEİAŞ (enerji iletim) sorumluluğundadır. indirici merkezden sonraki hatlar Tedaş sorumluluğundadır. (Enerji Dağıtım)
evet istisnai durumlar hariç indici merkeze kadar hatların sorumluluğu TEİAŞ (enerji iletim) sorumluluğundadır. indirici merkezden sonraki hatlar Tedaş sorumluluğundadır. (Enerji Dağıtım)