Frekans Konvertörü - PT100 Bağlantısı

Bu kendine yetebilen makineler tam bir canavar oluyor, keşfedilecek çok şey vardır üzerinde.

Saygılar....
Sorun bu durum ama , bu kadar teknolojik sistemin çok vibrasyonlu ve darbeli bir makinenin içinde çalışması çok sorun yaratıyor . Lokomotifi kullanırken bam güm arkadan başka vagonlar vuruyor , sen manevra yaparken bam güm vagonlara çarpıp onları itiyorsun , bu kadar vibrasyon ve darbe çok fazla geliyor . Tam adam ettim deyip servise veriyorum , sensörün biri bir yerden temassızlık yapıyor , öteki başka bir yerden hata veriyor , boğuş dur . Bütün sistemi lokomotifin üstüne lastik takozlu sallanabilen bir nevi amortisör sistemli bir demir kofra içine monte etmişler ama gene herşeyden nasibini alıyor

Ayrıca 12 V ile çalışan her devre veya sensörün bir üst gerilim kademesi ile bağlantısı esnasında araya bariyer devreleri konulması gerekiyor ki bu bariyer devreleri bile sorunun kendisi olabiliyor bazen.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhaba burada hangisi pt100 arkadaşlar ? Devrede nerede bağlı pt100 ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…