sayaç ile Sigorta kutusu arasındaki kolon hattı tek faza düşerse fazla akım çekeceğinden dolayı ısınma riski olacaktır.
güneş sistemi devrede iken ana panodan gelen 3 faz ve nötr aynı anda kesilmelidir.
sayaç ile Sigorta kutusu arasındaki kolon hattı tek faza düşerse fazla akım çekeceğinden dolayı ısınma riski olacaktır.
güneş sistemi devrede iken ana panodan gelen 3 faz ve
hayır fazlası ile dert. çatı ortaktır. tüm bina sakinleri çatıya güneş sistemi kurulabilir diye görüş vermeleri gerekir.
hocam catı mevzusunu halettiğim içim bu işe giriştim ben. müteahhitin yapmadıklarını çatıya biz yaptırdık merkezi canak, bazı aileler kendi daireleine sulu güneş enerjisi çekti hatta toplantıda dillendirilmesine ragmen bir sorun olmayacağı söylendi.
İlerde birkişiden şikayet olsa dahi benim salonumun önünde 20 m2 gibi bir alan var ve sadece bana ait vakit bulursam resmini koyarım.daha iyi anlaşılması için.
Edaştan izin almadan bu tip yapılan kacak güneş enerji tesisatlari hatta calisan kişiler için tehlikeye davetiye çıkarıyor. Tekniğine ve mevzuatina uygun yapilmali yapılacaksa