evdeki eleklektrik sistemi trifaze ben köprüleme ile mone faze yapacağım sorun olur mu ?ilk resimdeki panodan girilecek.Kaçak akım olan.
sayaç ile sigorta kutusu arasındaki kolon hattı tek faza düşerse fazla akım çekeceğinden dolayı ısınma riski olacaktır.evdeki eleklektrik sistemi trifaze ben köprüleme ile mone faze yapacağım sorun olur mu ?
hayır fazlası ile dert. çatı ortaktır. tüm bina sakinleri çatıya güneş sistemi kurulabilir diye görüş vermeleri gerekir.çatıya panelleri yerleştirmek pek dert değil.
yani invertör monefaze verdiği için evdeki kaçak akım rolesinden o şekilde olur diye tahminevdeki eleklektrik sistemi trifaze ben köprüleme ile mone faze yapacağım sorun olur mu ?
sayaç ile sigorta kutusu arasındaki kolon hattı tek faza düşerse fazla akım çekeceğinden dolayı ısınma riski olacaktır.
güneş sistemi devrede iken ana panodan gelen 3 faz ve
hayır fazlası ile dert. çatı ortaktır. tüm bina sakinleri çatıya güneş sistemi kurulabilir diye görüş vermeleri gerekir.
yine de apartman yönetim kurulu kararı çıkartmanız daha iyi olur. şikayet olunca zabıta ceza kesebilir. sök tak yine masraf çıkar. garanti olsun.