alarmcisalim
Üye
Merhabalar, bu konu benzer olduğundan hemde yeni başlık açmayayım diye buraya sorunumu yazmak istedim..
Ben kapıönünü görebilmek amacı ile öne bakan pencereye av-8570 kamera bağladım, kamera görüntüsü gündüz çok iyi olmasına rağmen gece görüş e geçtiği anda çok fazla karlanma yapıyor, hatta karlanma nedeniyle biraz çözünürlüğü yüksek kayıt(bilgisayara) yapmaya kalktığımda, gündüz 50-80 MB/saat kayıt yaparken gece görüşe geçtiğinde kayıt boyu 2GB/Saat a kadar çıkıyor..
12 v 1A adaptör ü 2Amp.lik regüleli adaptörle değiştirdim fark etmedi, farklı kablolarla da denedim(anten kablosu dahil) görüntü aynı..Kameranın arkası plastik, zaten ahşap a vidaladım..
Problem nerededir acaba, ne yapabilirim..Teşekkürler...
Merhaba sayın Tahbil;
Anlatmış olduğun sorun, kablo veya daha güçlü bir adaptör kullanma ile ilgili bir problem değil malesef..
Kullanmış olduğun kameranın chip seti ile alakalı ...Biraz daha kaliteli bir kamera kullanmanı tavsiye ederim.Gece görüntüsündeki oluşan karlama nedeni ile ekranın tamamı hareket halinde olduğu için çok yüksek bir bant genişliği kullanır..bundan dolayı hem internet bağlantısında acayip bir yavaşlama olur hemde kayıt kapasitesinde fazla yer kaplar..Bu da normaldır.Patetes baskı sony cip seti kullanan markalar var malesef bunlardan uzak duralım...