toshi
Üye
Merhabalar ,
2 bloklu sitemize güvenlik kamerası kurulacak.
Kamera ve sistem olarak almayı düşündüğümüz malzemeler aşağıdaki gibi olup, kurulum için fiyat tekliflerini değerlendiriyoruz, kurulum yapabilecek arkadaşlardan da fiyat teklifi almak isterim ;
13 adet Renica GK-9030 650 TVL Sony Effio
1 adet Renica DVR-216 16 Kanal Kamera Kayıt Cihazı + 2 tb hdd
1 adet 20 Amper Switch Mode Fanlı Metal Kasa Adaptör
500-1000 metre arası 4+1 Cctv Kablo
26 adet Yaylı Bnc Konnektör
Malzemelerde isteğe göre adaptör vs, ufak değişiklikler olabilir fakat kamera ve kayıt cihazının amaca gore
yeterli olduğunu düşünüyoruz.
Sitenin çevresi yaklaşık 220 metre civarındadır, 11 tane kamera çevreye, 2 kamera da otoparka yerleştirilecek.
Yerimiz Büyükçekmece/ Mimaroba tarafındadır.
Kameraların montajı için demirler mevcuttur, kaynak yapılmamış şekilde. Yerleri belli olup, kaynak işlemi bizim tarafimizdan yapilacak.
Diğer kurulum ve montaj için gerekli malzemeler de spiral hortum veya kanal gibi dahil olmak üzere, toplam
fiyat teklifi verebilirseniz, sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Malzemeleri direk kopyaladığım için, linkli çıkmış kusura bakmayın kaldırdım şimdi.
2 bloklu sitemize güvenlik kamerası kurulacak.
Kamera ve sistem olarak almayı düşündüğümüz malzemeler aşağıdaki gibi olup, kurulum için fiyat tekliflerini değerlendiriyoruz, kurulum yapabilecek arkadaşlardan da fiyat teklifi almak isterim ;
13 adet Renica GK-9030 650 TVL Sony Effio
1 adet Renica DVR-216 16 Kanal Kamera Kayıt Cihazı + 2 tb hdd
1 adet 20 Amper Switch Mode Fanlı Metal Kasa Adaptör
500-1000 metre arası 4+1 Cctv Kablo
26 adet Yaylı Bnc Konnektör
Malzemelerde isteğe göre adaptör vs, ufak değişiklikler olabilir fakat kamera ve kayıt cihazının amaca gore
yeterli olduğunu düşünüyoruz.
Sitenin çevresi yaklaşık 220 metre civarındadır, 11 tane kamera çevreye, 2 kamera da otoparka yerleştirilecek.
Yerimiz Büyükçekmece/ Mimaroba tarafındadır.
Kameraların montajı için demirler mevcuttur, kaynak yapılmamış şekilde. Yerleri belli olup, kaynak işlemi bizim tarafimizdan yapilacak.
Diğer kurulum ve montaj için gerekli malzemeler de spiral hortum veya kanal gibi dahil olmak üzere, toplam
fiyat teklifi verebilirseniz, sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Malzemeleri direk kopyaladığım için, linkli çıkmış kusura bakmayın kaldırdım şimdi.
Son düzenleme: