Gelişim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eee118
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eee118

Üye
elektrik elektronik mühendisliğinden yakında mezun olacağım ancak ne okulda teknik bir bilgi veriliyor ne de stajda, stajda eplan kullanılıyor ben uygulamayı daha önce çok kullanmadığımı yanlarında öğrenmek istediğimi söylediğimde sana bir iş verelim o zaman deniyor öğretmekten bu kadar çekinirken veya öğretmeyi bir para kapısı gelir olarak düşünüyorlar galiba para almıyorsam karım yoksa eğlenmiyorsam öğretmeyeyim insan bu dönemde bir şeyler öğrenmek için çabalamalı anlıyorum ama bu çok başka bir seviyeye geldi bir soru soruluyor cevap veriyorum öyle mi deniliyor farkı ne anlamadım diyorum öğrenmeye kapalısın dedi bir tekniker tekniker bile öğretmek istemiyor ,youtube dan video izlediğimde başlangıç için uygulamayı tanıma videoları var her uygulama için ancak bir ileri adımı yok okulda da hocama kod programları için ileriye yönelik video bulamadığımızı acaba bir ders daha açılabilir mi dediğimizde kendinizi geliştirin araştırın deniliyor insanlar bilginin önünü kesiyor bazı yerlerde gerçekten sonra iş dünyasına düştüğünüzde kalakalıyorsunuz.

Malesef her yer önünüzü açmıyor. Bende ilk sektöre girdiğimde kimseden birşey öğrenemedim. Doğru kişilere denk gelmek önemli.

Siz moralinizi bozmayın. Her zaman araştırmacı olun. Yılmayın.

Forum istatistikleri

Konular
133,417
Kullanıcılar
459,391
Son üye
Mirage67

Yeni konular

Geri