Gemo Ürünleri ile İlgili Sorunlar Buraya !!!

Merhaba,

Programın durum makinası ile yapılmış versiyonunu isteyen arkadaşlara gönderebilirim.

info@gemo.com.tr adresine mesaj göndermeniz yeterli.

Programın nasıl yapıldığını Ayarlar / Durum Makinaları menüsünden kolayca anlayabilirsiniz.

Bu tür sıralı işlemler durum makinası ile çok kısa sürede yapılabiliyor.

İyi Çalışmalar,
Okan Gürbüzoğlu
GEMO
GEMO Elektronik Ltd. Sti.

öncelikle hayırlı çalışmalar dilerim bana gemo ürünlerinin kolay kullanım özellikle timer lar ın nasıl programlandığı konusunda teknik bilgi lazım yardımcı olursanız sevinirim özellikle dz481 ve 482 hakkında yardım ederseniz sevinirim

bu son vana örneğinin çözümünü bana mail atabiirmisiniz
sitenizde örnekler yayınlayacakmısınız

slm.
Bu durum makinalarının anlaşılması için güzel bir örnek olmuş.
Birde In1, In2 girişleri için örnek bir çalışma gönderebilirmisiniz, kendi adıma daha iyi anyabilmem için.
emeğinize sağlık.

selam arkadaslar ben bilmek istedigim oneden yazili programi alamiyomuyuz gemonun cinden?

okan bey ben tashkentte calisiyorum bizde bitane ar-1a vr bunu hangi versiyon ile kullanabilirim icindeki programi degistirmem lazim nasi girebilirim lutfen yardim

okan bey merhaba
ben firmanızdan dijital termostat LT102 modelini aldım kuluçka makinası için ve malum 1 derecenin bile faydası veya zararı var, simdi ben bütün düzeneğimi kurdum evde, ve calıstırdım ama cıhaz 3 derece herzaman fark koyuyor yani 37 de calısıyorsa 40 derecede kapatıyor ben bunu ayarlıyamıyorum 37de devrede iken 38 de kapansın ışıklar ama olmuyor ve pt100 sensor baglı cıhazda, cıvalı termometre ile LT102 arasında derece farkıda oluyor LT102 hemen düşmüyor 2 derece oynama war ben hangisine güveneyim sizce. Bu sorunum ortadan kalkarsa hemen yumurtalarımı koyacagım ve merakla bekleyeceğim... ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim
saygılar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…