Gemo Ürünleri ile İlgili Sorunlar Buraya !!!

Murat Bey, merhaba,

Volkan Bey'in vermiş olduğu örnek dosya oldukça açıklayıcı. PTC sensörün okumuş olduğu değeri cihaz ekranında izlemek için Ayarlar / Güncel Ekranlar menüsünü kullanabilirsiniz.

Ayrıca 100 derece olan set değerini ve 25 derece olan histerisiz değerini; Ayarlar / Menü Tasarımı penceresini kullanarak cihaz ekranı üzerinden değiştirebilirsiniz.

AR2 için üretilmiş olan AR2-PTC-6H-SLK ya da AR2-PTC-6S-SLK sensörlerini RS232 Mini-DIN konnektöre bağlayarak -50...+150 derece aralığında ölçüm ve On-Off kontrol yapabilirsiniz.

İyi Çalışmalar,
Okan Gürbüzoğlu
GEMO
ek modül kullanarak iki ısı bilgisini okutabilir f1 f2 tuşlarıyla giriş ısısı çıkış ısısı gibi değişik ekranlar edinebilirsiniz .

GEMO AR1-A PLC nin içindeki programı nasıl alabilrim arkadaşlar yardımcı olur musunuz teşekkürler

AR2-P de modül üzerindeki tuşlardan bir timer a nasıl set değeri girebilirim.

ayarlar menü tasarımı deyip set 1 set 2 ve set 3 için şifreli veya şifresiz giriş yapıp parametre numarası ve timer A ile sayfa oluşturabilirsiniz simülasyonda çalışmıyor gördüğüm kadarıyla..

Merhaba bir konuda desteğinize ihtiyacım var daha önce sizden AR-2 alıp otoparklarda kullanmıştım. Yeni bir otopark projem var burada müşterimiz şöyle bir şey ister.

Bariyer girişinde A Loop’una geldiğinde bariyer açılsın ( bunu yaptım) A Loop’undan à B Loop’una geçince otopark sayısı düşsün 20 araç dolduğu zaman boş tabelası sönüp dolu tabelası yansın.

Yani A Loop’undan à B Loop’una geçince sayı 1 azalacak B Loop’undan à A Loop’una geçince sayı artacak 20 araç dolduğu zaman dolu tabelası yanacak olabiliyorsa bariyer açılmayacak.

Bunu sayıcı ile bir türlü yapamadım örnek projem ektedir. Zamanınız olursa yardımınızı rica ederim.

Ekli dosyalar

• OTOPARK PROJESİ.rar
    106.7 KB · Görüntüleme: 38

Forum istatistikleri

Konular
129,834
Kullanıcılar
452,662
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Geri