Evdeki Tamirci
Üye
İnternette hava basılır ve o esnada basınç ölçülür. İlk başta içindeki suyu boşalttığı için basınç düşer ama bir yerden sonra sağlamsa eğer basınç artmaya başlar 1bara getirilip bırakılır diye okudum. Kendi kombimizin sibopu alt kısımda hava basarken eski ayaklı pompalardan kullandım su geldi siboptan. Su geldiği için harici bir basınç ölçer ile ölçemedim onu da bozmamak için. Az biraz basıp bıraktım.
Fakat bugün aklıma şu geldi. O kısımdan su geliyorsa patlaktır diye düşündüm. Hava basılan yerde hiçbir zaman su olmadığı için siboptan gelen su diğer taraftaki sudur diye düşünüyorum. Dediğim gibi basıncı ölçemediğim için orda hava tutup tutmadığını bilemiyorum. Sizce de patlak mıdır? Bir de genleşme tankı bayadır sıkıntılıydı havası bitik zannediyorduk, ne tür sıkıntılara sebep olabilir bu durum? Teşekkürler
Fakat bugün aklıma şu geldi. O kısımdan su geliyorsa patlaktır diye düşündüm. Hava basılan yerde hiçbir zaman su olmadığı için siboptan gelen su diğer taraftaki sudur diye düşünüyorum. Dediğim gibi basıncı ölçemediğim için orda hava tutup tutmadığını bilemiyorum. Sizce de patlak mıdır? Bir de genleşme tankı bayadır sıkıntılıydı havası bitik zannediyorduk, ne tür sıkıntılara sebep olabilir bu durum? Teşekkürler