evrenyurttas
Üye
İyide ben sizinle asla polemiğe girmem ki zaten. Ben belgelerle sizin dediğiniz gibi değil diyorum, siz adam gibi konu açarsınız diyorsunuz. Yaşlı uzman bu şekilde hitaplarınız sadece bilgi eksikliğinden dolayı sinirlenmenize sebep oluyor. Gerek yok, bu konuyu bilmiyorsunuz normaldir, sorun cevapliyim. Trimbox enerjiyi kesmez ve bunu belgelemiştir. Nötr kopup prak oluştu falan çok eksik bilgi maalesef. Ama ben prs etmem size öğretmeye hazırım. Nefsiniz sizi öğrenmemeye itmesin.Nötr kopunca faz-nötr arası yükler üzerinde aşırı dengesiz gerilim oluşur sizin üründe aynı Ag parafudr gibi aşırı gerilimde toprağa iletim yaparak kaçak akım rölesini açtırıyor. Bu aşırı gerilim nötr kopmasından da oluşabilir başka bir nedenlede neticede kaçak akım rölesini açtırıyor enerjiyi kesiyor. Olay budur burada anlaşılmayan birşey yok gayet açık ve net ! Benim ürünüm sistemi enerjisiz bırakmıyor deyip işin içinden sıyrılamazsınız!
Siz ürününüze hakimseniz herşeyini biliyorsanız ! Gerekli gereksiz mesajların altında hoş olmayan şekilde reklamlar yapmak yerine bir konu açar adam gibi A'dan Z'ye ürünü anlatırsınız. Polemiklerede neden olmamış olursunuz.