Sn Instinct,
Yardımcı olabileceğini umarak ben de kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum...
1-Kompresörler devre dışı iken trafo çıkış geriliminiz 400 Voltun altıında ise, sorun sadece trafo kademesini değiştirmek olur.
2-Yıldız üçgen panonuza bakın, kontaktörler arası bağlantı kabloları(bazı pinti panocular tarafından) düşük seçilmişse, gerilim düşümüne ciddi etkilerde bulunur.Bizzat tecrübe ettim.
3-Yaptığınız Gerilim düşümü ve akım kontrolü hesapları ideal şartlar içindir (ortam sıcaklığı 20 C olmalıdır vs. ). Eğer kompresörlerin besleme kablo güzergahlarında sıcaklık 20 dereceden fazla ise, hesaplar çok ciddi değişir.
4-2 adet 185 lik kablo ile besliyorsunuz. Her iki kablonun da tamamen eşit olduğunu teyid eder misiniz. Bir kaç cm uzunluk farkı bile böylesi büyük güçlerde ciddi sıkıntılara yol açar.
5-Kompresörün giriş kısmı kadar çıkış kısmını da kontrol edin...Çıkış borular veya hortumlarındaki en ufak bir sıkışma, aşırı güç çekilmesine ve gerilimin düşmesine yol açar..Lütfen amonyak hatlarınızı tek tek kontrol edin..
6-Başka trafonuz varsa, mümkünse kompresör dışındaki yükleri başka bir besleme kaynağına taşıyın.
ve bizi mümkünse düzenli olarak bilgilendirin. Kolaylıklar dilerim