Gitar pedalı adaptörüyle ilgili...

scalloped

Üye
Herkese merhabalar, bir gitar pedalım var, değerlerini yolluyorum size, bu pedalda 200 ma adaptör kullansam sıkıntı olur mu?

240 mA uzerınde, toleranslı bır deger kullanman daha iyi olur..

240 mA uzerınde, toleranslı bır deger kullanman daha iyi olur..
Teşekkür ederim, bir de şu an kullandığım adaptör regüleli 1000mA, gitar için yaptırdım.
Ancak yurtdışında çaldığım zaman, gitar pedalı bir süre çalışıp sonra otomatik kapanıp bir daha açılıyor. Almanya ve Kıbrısta böyle oldu, bunun nedeni ile ilgili fikriniz var mı?

<<Isınıyor demek, ya 100 mA degerınde değil, yada daha büyük güç grekıyor, gitar içim,,

Yok 100 değil 1000mA
Voltaj değeriniz doğruysa her cihaz ihtiyacı kadar güç çeker. Yani sizin anlayacağınız dilde söylersek akim yani amper çeker. Bu noktada voltaj değeriniz doğru olduktan sonra adaptorunuz isterse 10 amper olsun . Hiç sorun olmaz .

Ama yine de 240ma e 200ma kullanmayın diyorsunuz.

Ama yine de 240ma e 200ma kullanmayın diyorsunuz.
Benden öyle bir kelam çıkmadı. Sizin arabanızın aküsü 70 amper 12 volt olsun . Gidin 12 volt 200 amper akü bağlayın. Araba ecu suna birşey olursa ben burdayım. Iban hesabı gönderin bana . Olması gereken durum kaynak gücü cihaz talep gücünden büyük olmali . Yani sizin cihazınız 240 ma talep ediyorsa güç kaynaginiz bu akımı ve sagliyabiliyorsa daha fazlasını da verebilmeli. Hatta daha fazlası olması her zaman makbuldür. Pedalınız ne pedalı peki ? Overdrive mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…