ozgurece-TA3HGU
Katılımcı Üye
Onursal hocam bu durum UT612 ile yapılan ölçümde de geçerlimi. ? Bu ölçü aletinin Elektrolitik kondansatörlerde gösterdiği değerin ve ESR değerinin doğruluğundan emin olabilirmiyiz. ?Ölçü aletinin pilini dilin ile test et.
YANDIM ANAAMM şarkısını söyletmiyorsa değiştir.
Transistörleri ve diyotları yerinden sökmeden diğer kanaldaklerle kıyaslayarak diyot kademesinde test edebilirsin. Gerekirse sökerek test edersin.
Servis manualinde bazı yerlerde test voltajları verilmiştir. Bu gerilimleri ölçerek te test edebilirsin.
Elektrolitik gondansatörler ölçümlerde aynı değeri gösterse bile bozuk olabilmektedir. Değiştirmende fayda vardır.
Daha güvenilirdir.Onursal hocam bu durum UT612 ile yapılan ölçümde de geçerlimi. ? Bu ölçü aletinin Elektrolitik kondansatörlerde gösterdiği değerin ve ESR değerinin doğruluğundan emin olabilirmiyiz. ?
Volüme potunu inceledin mi. 27 dolarlık pot haaAslında tüm devre elemanlarını söküp kartı da iyice bir temizleyip kötü durumda olan devre elemanalrını yenileriyle değiştirmek gerekiyor da önce ampliden emin olmam lazım düzelecek mi diye
He zaten bundan bahsediyordum. Şöyle bir güzelce yıkaAslında tüm devre elemanlarını söküp kartı da iyice bir temizleyip kötü durumda olan devre elemanalrını yenileriyle değiştirmek gerekiyor da önce ampliden emin olmam lazım düzelecek mi diye
Ben de hurdadan bir cihaz aldığımda direk temizlerim.He zaten bundan bahsediyordum. Şöyle bir güzelce yıkaTezim temiz görelim şu kartı Sanki ben çok biliyorum ya birde cevap yazıyorum
NeeeyVolüme potunu inceledin mi. 27 dolarlık pot haa
Diş fırçasıyla giriştim de bu kadar temizlendiHe zaten bundan bahsediyordum. Şöyle bir güzelce yıkaTezim temiz görelim şu kartı Sanki ben çok biliyorum ya birde cevap yazıyorum
LM1875 li ampli yapımı konusunda gerçek DSL yapmak isteyenler için önermiştim.NeeeySadece ampli katını yenileriz demiştim de pota dikkat etmemiştim. 5+5 toplam 10 bacağı varmış.
Çok hassas kart ise saf su ile yıkaNeeeySadece ampli katını yenileriz demiştim de pota dikkat etmemiştim. 5+5 toplam 10 bacağı varmış.Devredeki elemanalrın bazılarında ve jumperlarında küfler var.
Diş fırçasıyla giriştim de bu kadar temizlendiBenim de uzmanlık alanım değil ama bu kartları gerçekten bulaşık makinesinde yıkayanlar var youtube da. Ama bu kart biraz esnek ve hassas. Çok aşırı eski değil ama biraz hassas yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?