Özel mesajda bahsettiğim ampliyi alıp kutusunu kullanabilirim. Elimde bi trafo vardı fakat voltajları uysa da başka sorunlar çıkartır mı bilemiyorum.
Soğutucu konusuda yine o bahsettiğim amplideki bloklar olabilir. Oldukça büyükler bu iş için kullanılabilir diye düşünüyorum. Yada Grundigdeki soğutucu olabilir eğer bu ampliyi dağıtacaksak.
Potları ve kartlarda kullanılacak diğer elemanları yine Ebay'den temin edebilirim. Grundig amplinin potuna güvenemiyorum maalesef sorun çıkartma ihtimali var bence.
Grundig amplideki DSL özelliğini açıkçası ben çok sevdim Grundig'de bazen açık kullanıyorum. Kısık seste müzik dinlerken çok işe yarıyor.
Ampli kutusunu ayarladıktan sonra konuyu başlatırım hayırlısı ile
Grundig ampliyi kapattım bahsettiğim elemanları kontrol etmeme rağmen çözüm olmadı maalesef.
Soğutucu konusuda yine o bahsettiğim amplideki bloklar olabilir. Oldukça büyükler bu iş için kullanılabilir diye düşünüyorum. Yada Grundigdeki soğutucu olabilir eğer bu ampliyi dağıtacaksak.
Potları ve kartlarda kullanılacak diğer elemanları yine Ebay'den temin edebilirim. Grundig amplinin potuna güvenemiyorum maalesef sorun çıkartma ihtimali var bence.
Grundig amplideki DSL özelliğini açıkçası ben çok sevdim Grundig'de bazen açık kullanıyorum. Kısık seste müzik dinlerken çok işe yarıyor.
Ne demek hocam hepsi sizin olsun Test için ekipmanım zaten yeterli olmadığından bu kısımlar düşündürüyordu beni.Loudnes kartından bir kaç tane üretip bana gönderirsen bendeki malzemeleri kullanarak sana kartı hazırlarım. Gerekli ölçümleri ve testleri de yaparak kartı sana hazır gönderirim. Bana da bir kart hediye edersin artık
Ampli kutusunu ayarladıktan sonra konuyu başlatırım hayırlısı ile
Grundig ampliyi kapattım bahsettiğim elemanları kontrol etmeme rağmen çözüm olmadı maalesef.