Olabilir o kadar inceledim ortadaki kromu çıkarta bilecek en ufak bi ize rastlamadım ne bi tırnak ne bir vida olmadı kromu sıcak tabancasıyla ısıtıp öylemi denesem acabaBenzer bir blender bende de vardı tamir edilmesin diye preslemişlerdi açılmıyordu, attım. Belki buda öyledir.
Aynen uğraşsada bi Blender parası ister büyük ihtimalle istesede haklıKaybedecek birşeyiniz yok, zaten arızalanmış. Yaptınız yaptınız, yapamadınız başka kimseninde tamir için uğraşacağını sanmam.
Tepedeki kapağı söktüm 4adet vida vardı onları da söktüm o kısımda sıkıntı yok sıkıntı ortadaki krom parçayı sökemiyorum alt tarafında ne bi tırnak nede vida varVida tepedeki kapağın içerisinde . Kapak tırnaklı
İçine ışıkla bakıver . Aşağıda diplerde vida olacak onu sökünce ikiye ayrılacakTepedeki kapağı söktüm 4adet vida vardı onları da söktüm o kısımda sıkıntı yok sıkıntı ortadaki krom parçayı sökemiyorum alt tarafında ne bi tırnak nede vida var
Teşekkürler Tekrar kontrol ederim orta kısımda kart var onu kenara çeke bilirsem birdaha. Kontrol ederimİçine ışıkla bakıver . Aşağıda diplerde vida olacak onu sökünce ikiye ayrılacak
Teşekkürler Tekrar kontrol ederim orta kısımda kart var onu kenara çeke bilirsem birdaha. Kontrol ederim
Üst kısımda ortada kart var biraz gövdeyi aralayıp ışıkla baktım ama iç kısımda sadece motorun arka kısmı görünmekteTeşekkürler Tekrar kontrol ederim orta kısımda kart var onu kenara çeke bilirsem birdaha. Kontrol ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?