ExpinceR Üye Katılım 15 Kas 2009 Mesajlar 540 Puanları 1 17 Eyl 2010 #11 Senin için google da biraz arama yaptım.. Konuyla ilgili bir çok şey var fakat çoğu asılsız yada çalısmıyor.. En iyisi sen Telefoncuya 10 TL ver işi öğren ömür boyu kullan
Senin için google da biraz arama yaptım.. Konuyla ilgili bir çok şey var fakat çoğu asılsız yada çalısmıyor.. En iyisi sen Telefoncuya 10 TL ver işi öğren ömür boyu kullan
Konu Sah ykp55 Üye Katılım 27 Ocak 2010 Mesajlar 539 Puanları 16 Konum samsun 17 Eyl 2010 #12 ExpinceR' Alıntı: Senin için google da biraz arama yaptım.. Konuyla ilgili bir çok şey var fakat çoğu asılsız yada çalısmıyor.. En iyisi sen Telefoncuya 10 TL ver işi öğren ömür boyu kullan Genişletmek için tıkla ... aslında mantıklı ama 10 lirada günümüze göre iyi para ama benim gözümde öğrenmenin bedeli yok
ExpinceR' Alıntı: Senin için google da biraz arama yaptım.. Konuyla ilgili bir çok şey var fakat çoğu asılsız yada çalısmıyor.. En iyisi sen Telefoncuya 10 TL ver işi öğren ömür boyu kullan Genişletmek için tıkla ... aslında mantıklı ama 10 lirada günümüze göre iyi para ama benim gözümde öğrenmenin bedeli yok