Sn yelek ben 25 sene önce18 yaşımdayken içine kapalı,edilgen bir ülke,halkına karşı baskıcı dışa karşı pasif bir yönetim anlayışına sahiptik.O zamanları yaşamayan siz genç arkadaşların bunu anlamasınıda beklemiyorum,yaşamayan bilmez...sonrada bu güzel gelişmeleri "ti" ye alır.O dönemlerde bir vatandaşın cebinde mark dolar gibi döviz bulundumu cezası hapisti,İş adamları yurt dışından makine ekipmanı getirmek için hertürlü yolu denemek zorunda kalır yinede makineler gümrüklerde eskirdi! Telefon ile konuşmak bu günkü gibi nerede olursan ol cepten görüntülü değildi,görüşme yapmak için telefonu olan bir komşuya gidip oradan santral memuruna bağlatıp,saatlerce bekleyip sıramız gelince konuşuyorduk.Elektrikler hergün 8-10 saat kesilir, sular keza yine öyleDurduramıyoruz cihan devleti geliyor Maşllah İnşallah
Bu vatanı milleti dini sevenler ve her şart altında canını dişine takarak çalışanlar.
Kendini ne tarafta hissediyorsun ?
Sokakda eli bıçaklı dolaşanda trafik canavarı olanda memurluk için çırpınanda sensin başkası değil.
Kendi yaptıkların için başkasını suçlama
Sokakda eli bıçaklı dolaşanda trafik canavarı olanda memurluk için çırpınanda sensin başkası değil.
Kendi yaptıkların için başkasını suçlama
...gençliğimizin verdiği tez canlılıkla teknik olmayan konularada ülke problemleri ile ilgili düşüncelerimi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?