Hamur Yoğurma Makinesi Arızaları Ve Çözüm Yöntemleri

Kazuya5587

Katılımcı Üye
Yakın zamanda bir hamur yoğurma makinesi geçti elime. Servise gitmiş ve servis direkt olarak motor bozuk demiş. 5000-6000tl fiyat çıkarmış. Sonrasında başka bir tamirci görüyor ve o da motorda sorun yok diyor. İkisi de açmamış cihazı. En sonunda da bana geldi.
Söktüm açtım ve sorunu buldum. Başka ne sorunlar çıkabilir diye kafa patlattım. Kart sorunu varsa zaten bu bahsettiğim arızalar kontrol edildikten sonra tüketicisi elektronik tamirciye götürebilir.
Bu cihazların genelde çarkları bozuluyor ve motor arızasıyla kömür bitmesi sorunu da karşılaşılan bir arıza.
Tuş kısmında ışık yanması ise sensör, mıknatıs, yanlış kurulum yüzünden olabilir. Videoda çark değişimi, 3d yazıcıyla yapılan parçaların uyumlu olup olmadığı, bakım ve gress kullanımı ile ilgili detaylar vermeye çalıştım.

Ellerine sağlık ;bu videonu izlemiştim. Bana da hatırı sayılır bu tip arızalar geliyor. Açmadan; sadece fişe tak ve şu arıza var demek yanlış.eline yüreğine sağlık.
Punta cihazı kullanım videonu da bekliyorum.

Ellerine sağlık ;bu videonu izlemiştim. Bana da hatırı sayılır bu tip arızalar geliyor. Açmadan; sadece fişe tak ve şu arıza var demek yanlış.eline yüreğine sağlık.
Punta cihazı kullanım videonu da bekliyorum.
Çok teşekkür ederim ustam. Bana da bir dostum sayesinde ulaştılar. Baya bunalmış adam. Güle güle kullansın. Bu aralar şu umut tacirliği olan altın gümüş kazanım işine girdim. Ellerim mahvoldu ama iyileşecek inşallah... Punta makinesinin videosunu çektim fakat sökme videosu diyorsan onu da yarın çekerim diye düşünüyorum. Servislerin bu tutumu aslında tamircilere yarıyor. Servislerden insanlar iyice uzaklaştı çünkü hem ehil değiller hem soyguna döndü olay.

Hem eline sağlık hem geçmiş olsun diyorum. Herkes hurda kartlardan altın çıkıyor modasına akimina kapılmış hakkaten sanki herkes el atınca zengin olup köşe dönüyor. Yine vahşi batıdaki altına hücum fiyaskosu bence. Zahmet olmazsa konu açın giderleri her türlü masrafı içerecek şekilde, mümkün olduğunca gerçekler görülsün bilinsin.

Bizimkiside bozuldu, ben açmaya çalıştım ama özel mekanizma vardı baya uğraştırdı...

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri