Harici Hardisk bilgilerine ulaşamıyorum

aliplc

Üye
Katılım
1 Mar 2007
Mesajlar
356
Puanları
1
Yaş
53
arkadaşlar kullanmış olduğum 1 TB.lık harici harddisk içindeki bilgilere ulaşamıyorum. bilgisayar abağladığım da gecikmeli de olsa hardiski görüyor. ancak içindeki bilgilere ulaşamıyorum. tamamen arşiv deposu olan hardiskin içindeki bilgileri nasıl kurtarabilirim. çok ciddi olarak yardımlarınızı bekliyorum.

hayırlı çalışmalar diliyorum.
 
Harddiskin içindeki bilgiler başka bir belleğe kopyalanacak (yani kurtarma işlemi yapılacak).
Bu işi yapan firmalar var işin nasıl yapıldığını anlatamam çok uzun ustelik ileri seviye linux ve betik bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Elindeki imkanlarla veya etrafındaki profesyonel olmayan kişilerle daha da kötü bir durum alabilir.
 
bilgisayara bağnatınızı harici bir sürücü ile yapıyorsanız usb üzerindne bazı harici devreler 1tb hdd görmez (max 750gb )o yüzden bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz imkanınız vara hdd direk pc ye ide veya sata yoluna bağlayarak deneyin

bunlarda işe yaramazsa ,işi anlayan uzman birisine baktırın
 
Harddiskinde BAD Sektör var. HDD Regenarator ile tarattır. Ama Bad sektör bulursa bile Harddiski kurtarırsın ama veriler gider.
 
büyük bir ihtimal korkmaz_design ın dediği gibi yüksek kapasiteyi desteklemiyor olabilir. senin 1Tb tek parça olarak mı yoksa birkaç bölüme ayırdın mı? ayırdıysan hepsini mi görmüyor yoksa bir kaç bölümü mü görmüyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,842
Mesajlar
920,916
Kullanıcılar
450,936
Son üye
kemalarda34

Yeni konular

Geri
Üst