Havadan elektrik üretimi ve Tesla'nın gizli sırrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlahi üstadım, şaşırdığın şeye bak!..

"Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’na bağlı (TÜBİTAK) Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi’nin (ULAKBİM) Müdür Yardımcılığı görevine Ankara Hayvanat Bahçesi Müdürü Mustafa Sancar getirildi."

Nasıl? 😄
hatırlar mısınız ustam? eskiden bilim ve teknik diye bir dergi vardı. biriktirdiğim/ kazandığım paralarla alır okurdum. yapılanları, yapılabilecek şeyleri görür ve okurdum. hayal dünyamda uçar giderdim. bizler hayalleri olan çocuklar olarak yetişmeye çalıştık. şimdi iste bir at bakıcısı çocuklarımızın geleceğini çalıyor.
ben aslında şaşırmıyorum. sadece at gözlüğü ile bakanlar belki öğrenirler diye umut ediyorum.
içimizde Türküm diye söyleyemeyen Türklüğünden utananlar olduğu sürece zor.
şimdi bana kafatascı diyenlere bir tek şey söyleyeceğim. fransaya, almanyaya, ingiltereye gitsinler ve görsünler....

hatırlar mısınız ustam? eskiden bilim ve teknik diye bir dergi vardı. biriktirdiğim/ kazandığım paralarla alır okurdum. yapılanları, yapılabilecek şeyleri görür ve okurdum. hayal dünyamda uçar giderdim. bizler hayalleri olan çocuklar olarak yetişmeye çalıştık. şimdi iste bir at bakıcısı çocuklarımızın geleceğini çalıyor.
ben aslında şaşırmıyorum. sadece at gözlüğü ile bakanlar belki öğrenirler diye umut ediyorum.
içimizde Türküm diye söyleyemeyen Türklüğünden utananlar olduğu sürece zor.
şimdi bana kafatascı diyenlere bir tek şey söyleyeceğim. fransaya, almanyaya, ingiltereye gitsinler ve görsünler....
Irkçılık değil üstadım. Önce can sonra canan...

Arkadaşlar merhabalar.

Konu başlığımız "Havadan elektrik üretimi ve Tesla'nın gizli sırrı"

Malesef bu konu ve başlığın içeriği şu anki günümüz teknolojimizle keşfedilmiş bir konu değil. Havadan Elektrik malesef üretemiyoruz. Elektrik üretmek için malesef dünya kaynaklarını sömürüyoruz. Petrol doğalgaz kömür santralleri ile debeleniyoruz. Tesla nın bir arge si var. Firma belli bir teknoloji firması. Üretip pazarlıyor. Ama onlarda da sonsuz enerji malesef yok. Havadan da Elektrik üretmiyorlar. Konu sahibi arkadaşımız aslında bir zaman gezgini. Gelecekten gelmiş ve bize bazı enerji hakkında çok önemli bilgileri aktarmaya çalışıyor. Ama bizler o kadar zeka seviyemiz ileri değil arkadaşı anlayamıyoruz malesef. Madem gelecekten geldin. Bize anlatma göster inanalım. Oda yok.

Böyle saçma bir başlık sonu olmayan bir tartışma.

Bu nedenle konu kilitlenmiştir. Genel sohbet muhabbetimizi diğer konulardan devam edebiliriz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,237
Son üye
ilhnn

Yeni konular

Geri