ayhanarican
Üye
Arkadaşım hemen savunmaya geçmene gerek yok, yanlış mı biliyorum diye sadece soru sordum, niye hemen hararetlendin ki anlamadım. Budası bir forum sitesi, burada amaç ısrarla bir fikri savunmak değil, ortaya atılan fikirlerle en doğru sonuca ulaşmak. Elbette herkesin kendi doğruları var, belki de herkesin kesin doğru bildiği bir çok yanlışı da olabilir.
Neden hareketleneyim sana sükünet içerisinde cevabımı verdim. Israrla savunduğumu sen iddia ediyorsun eğitimin yeterliyse sen de katkıda bulun. İşte bu doğru ve yanlışları masaya yatıralım bunun için uygun zemini oluşturun.
Kimseyi yargılamadan aşağılamadan yazılarınıza kendi düşüncelerinizi de ekleyin ki kim bu konuda ne düşünüyor öğrenelim. Uzman arkadaşlar bu konudaki fikirlerimizi değerlendirip bize doğru ve yanlışı göstersinler.
Örneğin şu basit yöntemle 1,5 m lik alüminyum torus şeklinde bir anten ve büyük bir pano kadar yer kaplayacak 100 PCB den oluşan bir sistemle 20-25 metrede 4-5 kW belki daha da fazla Elektrik üretilebileceğini düşünüyorum ancak bunu ölümüne savunmuyorum. Sizlerin de bu konulardaki görüşlerini öğrenmek istiyorum. En son yazdığım uzun mesajımı sanırım bir arkadaş hızlı cevap verdiği için görmediniz okumadınız.
Ayrıca bana sakın sen yap demeyin köşeye sıkışınca hep bunu söylüyorsunuz burada foruma uygun herhangi bir şeyi tartışabiliriz. Örneğin uzay istasyonları ve ufoların çalışma prensipleri hakkında tartışsak yine sen yap mı diyeceksiniz. Tartışıyoruz okuyoruz ki yeni bir şeyler öğrenelim ve bu konulardaki düşüncelerimizi paylaşalım.
Sayın @AD_EM bey sizden bir cevap göremedim. Orffyreus ile ilgili yorumunuza verdiğim cevabı forumda kaç kişi anladı merak etmekteyim. Elektrik motoru ve bataryalar ne zaman icat edilmişti. Bu konularda aydınlatırsanız daha mantıklı açıklamalar yapıp konuyu daha uygun bir zeminde tartışmaya devam edebiliriz.
@Haldun1 abi konu biraz sivri olduğundan beni çok fevri ve agresif biri sanıyorlar. Dr Ziya ÖZEL hakkında bilgim yoktu sen yazınca biraz baktım. Sen de biliyorsun bu ülkede doğru düzgün çalışma yapanları çok sevmiyorlar. Sen de sistemin etliye sütlüye karışmayan uysal bir dişlisi ol istiyorlar. Para babaları sen böyle olduğun sürece malı götürüyor durum bundan ibaret.
Durma sen burada kendi kendine dönen tekerlek yap olmadı devreler kur yok atmosferdi şuydu buydu bunların gözüne sok sonra diyecekler biz biliyorduk zaten. Bunların karakteri böyle onlar kendilerini iyi bilirler.
Ancak ben şöyle düşünüyorum zeka intikamını er geç alır bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemizde adeta linç edilen böyle zeki beyinler gerekeni yapıp böyle hadsizlere haddini bildirecektir.
Son düzenleme: