Rezistans teli kesmiş malesef . Vakumlu lehim istasyonlarında rezistans değişimi yapılıyor , çok yaptık . Tamir olabileceğini sanmıyorum . Ancak uç yerine yakın bir yerden koptuysa belki biraz sağıp tekrar bağlantı yapılabilir . Ortasından bir yerden koptuysa ve bu noktada ek yapılırsa bu nokta çok ısınıp gene kopacaktır . En iyisi rezistansı değiştirmek.
bak şimdi kızdım sana. tamirci ben hiç bu naneden tamir etmedim, hep yenisini aldım. bak orada 3 tane daha vida var onları sök konuyu bir daha oku sonra tamir etme. usta tavsiyesi
bak şimdi kızdım sana. tamirci ben hiç bu naneden tamir etmedim, hep yenisini aldım. bak orada 3 tane daha vida var onları sök konuyu bir daha oku sonra tamir etme. usta tavsiyesi
Neden usta tamir etmeyeyim. O vidaları da söktüm ama resistansı çıkaramadım. Öğrenciyiz ustam bir sey tamir ediliyorsa etmeye çalışırım son care yenisini alırım. Resistans 10tl yeni havya 50 tl. 40 tl cebime kalır haftalık yol param. Yanlış anlaşılmak istemem, okudum konuyu ama neden tamir edilmez anlamadım.