Haydi gelin fotoğraflarımızı koyalım...

@Ar-kur-Tek kardeşim kendi adıma şüpheye yatırılabilecek kadar param yok. Paramın hesabı olmasa bende gider vatan millet sakarya der ve o araçtan alırdım. Yıllarca birikim yapıp birtek araba alabiliyorum ve onuda bagajında bir çuval bilinmezlik ile malesef alamam. Yedek parça sorun olmaz diyorsun. Bu araçların daha ilk sürümleri üretiliyor ve kullandığı bütün mekanik-elektriksel parçaların hangi esvabta olduğu ve piyasadan muadili olup olmadığı belli değil. Şu an bildiğim kadarıyla yetkili servisi de yok. Bosch ile yapılan anlaşma ile buraya yönlendiriliyor. Daha yazılacak benim açımdan bir sürü belirsizlik var. Belki 5 sene sonra bütün bu detaylar ve şüpheler kalkınca güvenle alabilirim ama şu an ki haliyle almak için çok iyi niyetli , cebinizden uçtuğunda üzülmeyeceğiniz kadar da çok para sahibi olmak lazım.

Son düzenleme:
Elektrikli araç kullanma işi biraz planlama ve öngörü istiyor.

Türkiye'de insanlar kısıtlı imkanlarla araç sahibi olduğu için doğal olarak riske girmekten kaçınıyor. Kuzey amerika ve Avrupa Çin...v.s gibi yerlerde ise araç kullanma ,bildiğimiz idame koşulları göz önüne alınarak yapılıyor.

Normal şartlarda elektrikli aracın bakım, parça ve yürütme masrafları içten yanmalılarla kıyaslanmayacak derecede makul ama ülkemiz şartlarında bunu düşünerek kaç kişi araç alabiliyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…