hazır kit yapıyorum da

arkadaşlar ben hazır kitler hobi kıtlerı yapıyorum montelı veya montesiz olarak satmak istiyorum ama bu devreleri kimlere satabılırım pazarı nedir. bol miktarda çeşitli kart var nasıl olabılır varmı bılen. teşekkürler....

bende bu işi yapıyorum bu işin alıcıları daha çok meslek lisesi ve üniversite öğrencileri ayrıca bir web sayfanızın olması lazım internette sahibinden.com gibi sitelere ilan vermeniz lazım ...

sahibinden ve gittigidiyor sitesinde bu tarzda çok ilan var. birde bu tarz devreleri hobiciler kendileri yaparlar, parasından değil, emin ol 3 katı fiyata yapar ama kendisi yapar. onu başarmanın zevkinin farklı olmasından dolayı. bu tarz devleri anca öğrencilere satabilirsin.

Mesela 1 V ile 5 V arası voltajı içine girdiğin, çıkışta ise sana sabit 5 V 100-500 mah aralığında akım verebilen, yani usb charger yani usb şarj cihazı olarak tüm usb den şarj olabilen cihazı şu siteden

USB DC 1~5V to DC 5V Voltage Step Up Boost Module - Green - Free Shipping - DealExtreme

4 tl ye satın almak var iken, ki tüm türkiyeye ücretsiz kargo imiş, ben bunun yerine 1.5 v veya 1.2 v bir kalem pil ile 5 v usb charge cihazı yapmayı başaramadım ve bunu başarabilmek için nereden baksan 25 30 lira harcamışımdır. sonuç 0 ama kendinin yapmasının farkı işte.

öğrenciler ypamadığı için gelip bizden alıyorlar işte bu kadar basit ben 4-5 senedir bu işi yapıyorum tabi sadece bu işi yapmakla olmuyor bunun yanın da Elektronik parça satışı v.s şeyler olursa daha güzel olur ..

merhaba arkadaşlar bu işte vurgunu deniz Elektronik yaptı piyasada artık liseler harıç talep yok liseler için de meslek liselerının müfredatını takıp edıp o doğrultuda kit hazırlamak lazım oradada oğretmenler devreye gırıyor istedığı firmayı çağirıp anlaşiyor kit sattırıyor okulda dışardan bırı kolay kolay satış yapamıyor yapsada oğretmenlerın verdığı ödevlere müfredata uygun olmuyor yıllar önce bende elektronik meslek yüksek okulu atölye teknisyenıydım dışardan kit almıyorduk atölyede hazırlıyorduk serıgrafı fılan hepsı vardı şu şekılde olabılır anadoluda malzeme alamıyan bulamıyan yerler belkı vardır belkı dıyorum malzeme konusunda dünya kuçuldu internet var artık örnek ben türkiyede bulamadığımı amerıkadan çinden getırtebılıyorum bu işlerı yapan firmalar var tek dezavantajı sana 100 usd altında sıparış kabul etmıyor 100 usd sıparış verdınmı 15 gun içinde malzemen elınde oluyor hemde İstanbul karakoy veya kadıkoy bu işin mekanı kadıkoyde Yazıcıoğlu iş hanı karaköyde selanık veya elektronikçiler çarşisi buralardaki fıyatların dörtte bırıne honkong dan malzeme getırttım geçen gun geldı piyasada 12-13 tl olan pik 4.5 tl ye geldı

Forum istatistikleri

Konular
129,837
Kullanıcılar
452,666
Son üye
balkır1111

Yeni konular

Geri