HGS İHLAL CEZASI

Öğretmen27

Profesyonel Üye
Hiç bulunmadığım yol güzargahlarında HGS ihlal cezası yemişim. Ne otobanı gördüğüm var ne de HGS hesabım var. Gerekli yere fax gönderim ve mail attım.
Forumlarda araştırdım bu işle uğraşanlar pek de olumlu sonuçlar alamamışlar. Telelefon sürekli meşgulde. Başından gecenler varsa tecrübelerini bizimle paylaşırsa sevinirim.
21.01.2013 ve 22.01.2013 tarihlerinde ceza yemişim. Bugün tutanaklar geldi.
Ama HGS ceza sorgulamada bu plakaya ait ceza görülmemektedir diyor.

Hocam bende bugün paylaşacaktım sonra boşver dedim şimdi siz açınca söyliim bari düşüncemi.Bu gün bizim burdada trafik kontrolleri epeyce arttmış tahminim bütün türkiyede şuan cezalar yağdırılıyordur.Somadan dolayı sanırım.

Hocam bende bugün paylaşacaktım sonra boşver dedim şimdi siz açınca söyliim bari düşüncemi.Bu gün bizim burdada trafik kontrolleri epeyce arttmış tahminim bütün türkiyede şuan cezalar yağdırılıyordur.Somadan dolayı sanırım.
İyiymiş valla. Somadaki kendi hatalarını bizden mi çıkaracaklar. Zehir zıkkım olsun hakkım haram olsun.

Belli ki yanlış gelmiş ceza tutanakta isminiz yazıyor mu? Hocam plaka ile tutanaktaki plaka birbirini tutuyor mu?

Bence hocam sorgulamayı bizzat başvurarak yapın internette pek güven olmuyor belki işlenmemiştir internete.

Fax gönderdim ve mail attım. Tel. ulaşılmıyor. Sürekli meşgul.

Tel. ulaştım. Mail attığımı da söyledim. 1 hafta içinde bana mail atacaklarmış.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,302
Kullanıcılar
453,558
Son üye
Dtsbulut

Yeni konular

Geri