Hibrit Isı Maddesi ( HIM® )

sayın volcanoos

Bu konuda bazı kısımların mahlakta kaldıgı düşüncesiyle hiblit malzemenin görüntüsünü siteye ekliyorum . bizzat video yu tekrar izledim. Resmide kendi sitelerinden , fotolardan indirdim .


yorum sizin .
 

Ekli dosyalar

  • HIMPhoto.jpg
    HIMPhoto.jpg
    58.7 KB · Görüntüleme: 20
Bu malzeme eğer geri dönüşümlü ise kullanımı devirli olabilir. Hibrit olmasındaki temel etken aracı enzim ile malzemenin tekrar eski kimyasına dönüşmesi gibi bir durumu akla getiriyor. Kimyasal tepkime başlatılır ve ısı alınır, eklenen diğer kimyasal yada bakteri grubu ile parçalanıp normal hale dönüşmesi sağlanır. Biyolojik ortamlarda karşılıklı beslenme durumu ile kendi enerjilerini ortaya çıkarma durumu tabiatta sıkça gözlenen bir olaydır. Katalizör enzimlerin malzemeyi tekrar normal koşuluna geri çevirmesi olağan birşey değil midir?

Kimyasal tepkimelerde katalizörler tepkimede ara ürün olarak işlevini gördükten sonra devreden çıkarlar. Daha az bir enerji ile daha fazla tepkime oluşur. Oluşan rün iç tepkime ile bir diğer katalizörün devreye girerek geri parçalanmayı az bir enerji ile gerçekleşmesini sağlar. Aradaki ısı farkı ortama verilir. Buradaki hibrit yapı da bu çeşit bir durumu ifade etmeli ki bu tür bir çıkış yapılmış olsun.

Daha önceden de yapılmış bu türde çalışmlar var. En yaygın kullanılanı OLED (Organic Light Emitting Device) ile göze çarpıyor.
Bu malzeme de aynı yaklaşımla hücrelere bölünürse daha etkin bir yapı kazanır.

Ayrıca madde içerisinden Einstain'a göre kilogram başına ışığın karesi kadar, yeni teorilere göre sonsuz enerji çekilmesi mümkündür. Bu konudaki önceki yazımda belirttiğim fizik teorisini okuyun. 1KW enerji de 1 paçacıktan oluşur, 1MW enerji de, 1GW enerji de. Enerji yada maddenin varlığı düşünsel olarak mevcuttur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,696
Kullanıcılar
450,907
Son üye
saitdemircigil

Yeni konular

Geri
Üst