hioki gerilim dedektörü

osmosis

Üye
çok pratik bir alet yüksek gerilim E.N.H larında direk dibinde bile sesli sinyal veriyor O.G de 50-60 cm uzaktan bile sinyal veriyor. çok yararlı bir alet herkese tavsiye ederim. kablo kopuğunuda çok kolay bulabiliyor.

HIOKI 3481-20 - TestOne - Multimetre, Osilaskop, Ölçü aletleri

Fluke takliti çakma bi alet :) ben en az 7 yıldır kullanıyorum.

Sn Osmosis siz mi satıyorsunuz bu ürünü

biz flukeninkini görüdük de her şeye de yanıyor kardeşim :) prize yaklaştırıyorsun hemencecik yanıyor. biz teknisyen arkadaşlara almak istiyoruz. yüksek gerilimle çalıştığımız için lazım bize de mesela japonlar yapmış saat gibi koluna takıyorsun manyetik bir ortam olduğunda ikaz veriyor veya pusula gibi bire sapıyor. o tarz bir şey lazım aslında bize

sevgili emir bizde Y.G de çalışıyoruz bu bahsettiğim cihaz mesela bir O.G dağıtım merkezine girdiğinde hücre kapısı önünde dur sesli sinyal veriyor manyetik ortamdan dolayı. ayrıca 380KV luk E.N.H larındaki direklerin altında bile sinyal veriyor. o yüzden uzaktan da olsa manyetik alanı hissedip hassas çalışan bir cihaz.

teşekkür ederim. bakalım labaratuvara yeni cihaz alırsak ki alacaz eşantiyon verirler herhalde :) çünkü bir müşterimiz şunu demişti bir seminer vardı herkese dağıttılar fluke marka olandan.
yani fazla pahalı bir şey olmadığı için eşantiyon olarak verilmesinde mahsur olmaz. çünkü 100 milyarlık ürünler alacaz yakında :)

100 milyar liralık alış veriş yaparsanız veremiyeceklerini sanmıyorum çünkü fiyatı 80-100 tl arası bir şey.

resimdeki tester ,burada bahsi geçen hioki markadan daha fazla fonksiyonel,daha kullanılışlı ve 5 TL.Ben 15 senedir bu tarz kontrol kalemini hep cebimde bulundururum.

Ekli dosyalar

• tester.JPG
    tester.JPG
    16.5 KB · Görüntüleme: 40

Forum istatistikleri

Konular
129,775
Kullanıcılar
452,540
Son üye
burakumutt

Yeni konular