acaroz
Paylaşımcı üye
Merhaba,ben boruyu hazır ettim zihnimde. ne yapıcaz merakla bekliyorum bilgi bilgidir..
Merhaba,Kudret Bey anlatımınızdan anladığım kadarıyla benzer bir ürün sanırım kullanıyorsunuz. Varsa resimlerini bizimle paylaşır mısınız? Zira dolap motoru olarak bilinen bu dalgayla en fazla bisiklet tekeri şişirildiğini gördüm. Yalnız bir önceki sayfadaydı sanırım, paylaşılan videodaki sisteme gerçekten bende imrendim. Yapan kişi gerçekten güzel bir çalışma çıkarmış. Benzer bir uyguluma siz ve sizin gibi bilgisi tecrübesi olan üyelerle bilgi alışveriş ile ortaya çıkartılabilir ve artısı eksisi toplam masrafı belirlenebilir. Sessiz çalışması geçekten büyük avantaj. Benimde küçük çaplı balkonda bir atölyem var ama bahsi geçtiği gibi mini komprasörler ciddi manada ses çıkarttığı için alt katta oturanlar bana "evi başımıza yıkacak!" diyerek söyleneceklerdir
Kudret Bey,Merhaba,
Muayenehanem kensel dönüşüm sebebi ile mütahide verildi.Maalesef hepsini elden çıkardım.Tabii kompresörü de söktüm parçaladım yeni muayenehane için yeniden uygun bir şekilde monte edeceğim.
Yukarıda da bahsettiğim gibi gerekli araç ve ekipmanları aldıktan sonra hepsini önünüze koyunuz ve "ben bunları nasıl en yakın şekilde monte ederim" diye düşünün.Ben size şöyle yardımcı olayım 4x4x45 temiz ağaçtan yapılmış bir dikdörtgen prizma elde ediniz ve bu konstrüksyona ekovatı monte ediniz.Gerisi zaten gelir.
@by lent Yanlış değil de hiç bir şey anlayamadım aslında ))
@serkan_48 hazır yağ tutucular dediğin şunlar mı ? Ekli dosyayı görüntüle 31731