https://www.akakce.com/buzdolabi/en...kapili-no-frost-buzdolabi-fiyati,3809618.html
Yaklaşık bir aydır buzdolabından tak tak diye ses geliyor ilk zamanlar buz kırıyor sandım pek önemsemedim . Fakat bir süre sonra sesin şiddeti arttı ve dolap soğutma problemi yapmaya başladı. İçini boşaltıp 2 gün bekledikten sonra aynı ses fazlasıyla devam etti ve son iki gündür buzdolabı hiç çalışmıyor. Fişe takıyorum bir süre sonra buzdolabı çalışıyor ama bir kaç saniye içinde bu tak tak sesi ile motor duruyor.
Merhaba hotpoint ariston buzdolabım 4 gündür tak tak sesler geliyor ve motoru çalışıyor tam motor devir atcak şiddetli Bi şekilde tak tak sesler beraber Elektrik düşük voltaj geliyor belirli aralıklarla devam ediyor ve lütfen Yardımcı olur musunuz
motorunuz yada Elektronik kartınız arızalı olabilir üst kapı açık iken tekrar deneyin motor sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlar üst kapıyı kapattığınızda devreden çıkar ise elektronik kartınız arızalı demektir.
Merhaba hotpoint ariston buzdolabım 4 gündür tak tak sesler geliyor ve motoru çalışıyor tam motor devir atcak şiddetli Bi şekilde tak tak sesler beraber Elektrik düşük voltaj geliyor belirli aralıklarla devam ediyor ve lütfen Yardımcı olur musunuz
motorunuz yada Elektronik kartınız arızalı olabilir üst kapı açık iken tekrar deneyin motor sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlar üst kapıyı kapattığınızda devreden çıkar ise elektronik kartınız arızalı demektir.