ali987 Üye Katılım 5 Ara 2017 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 30 5 Ara 2017 #1 yukarıda ki sensör sadece mesafe ölçemktemi kullanılır yoksa cisim algılar mı ben bu sensörü cisim algılamak için kullanmalk istiyorum
yukarıda ki sensör sadece mesafe ölçemktemi kullanılır yoksa cisim algılar mı ben bu sensörü cisim algılamak için kullanmalk istiyorum
yavuzbatyir Üye Katılım 5 Eki 2011 Mesajlar 525 Puanları 31 Yaş 44 Konum Ikitelli OSB 5 Ara 2017 #2 Evet algilar ama hareketinin hizini bildirmez cismin menzile girme mesafesini ayarlayabiliyorsun ayarli.menzile girince cikis veriyor
Evet algilar ama hareketinin hizini bildirmez cismin menzile girme mesafesini ayarlayabiliyorsun ayarli.menzile girince cikis veriyor
artra Üye Katılım 20 Ara 2017 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 62 20 Ara 2017 #3 30metreye kadar cisim algılayan sistemler var askeri teknolojinin sivil uygulaması ve sadece Türkiyede üretiliyor.. (fometron) www.2roptics.com sorunuza cevap bulacağınız adres.. Ekli dosyalar EMO.pdf 152.3 KB · Görüntüleme: 3 Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Ara 2017
30metreye kadar cisim algılayan sistemler var askeri teknolojinin sivil uygulaması ve sadece Türkiyede üretiliyor.. (fometron) www.2roptics.com sorunuza cevap bulacağınız adres..