Hutchison

manyetoo

Üye
merhaba arkadaşlar "Hutchison effect" olarak adlandırılan ilginç bir elektriksel olay hakkında
azda olsa bilgi paylaşımı yapabiliriz.
Elektromanyetik dalgaların uzay buşluğunda yayılmasıyla
ilgili nette araştırma yaparken.karşılaştığım ve ilk kez duyduğum bu elektriksel fenomen
hakında burda tartışma yapıla bilinir neyin nesidir bu hutchison etkisi acep diyerek bakalım
forumda daha önce tartışılmışmı diyerek arama yaptım belki yazım hatası olmuştur ama sonuç vermedi
bende aramada ilk sonuçu versin diye bu iletiyi hazırladım.

türkçe kaynak bulmak zor ama ingilizce bolca var youtube'da pek çok video mevcut
olaydan anladığımı sizlere özetleyecek olursam em dalgaların uzayda yansıması uzaklığın karesi
oranında azalıyor ve yatay ve dikey olarak yayılan bu dalgalar uygun biçimde kesiştirildikleri
taktirde tam dalgaların kesişme bölgelerindeki nesneler üzerinde olağan üstü etkiler görünyor.

eriyen metaller,birbirine tuhaf biçimde kaynayan alüminyum ve tahta,boşlukta havalanma gibi
bu elektrikçi arkadaşda sanırım bu em dalgaları elde etmek için tesla rezonans trafolarında faydalanmış.
elektrikçi arkadaşın buluşu ne işe yarar bilemem ama bana şunu gösterdi,bilimde sınır yok,
ayrıca free enerji üzerinede çalışmalar yapmış.söz ettiğim olayla aynı isme sahip elektriçi
arkadaşımız kendine düşük güçlü 14v veren tuhaf mekanizmasını anlayamadığım bedava elektrik üreteci
yapmış sanırım scalar dalga denilen gizemli olaydanmı faydalanıyor,yada dünyanın manyetik alanındanmı
tam anlayamadım ingilizce sorunu yüzünden.

ekte bu işi tüm ayrıntılarıyla anlatıldığını sandığım(ingilizce sorunu) bir pdf dosya var
gerçi arasanız nettende bulabilirsiniz.bu konuyla ilgili yapılan araştırmalarda tesla ve skalar dalga
ve komplo teorileriyle bağlantılar anında birbirini buluyor.

herkese kolay gelsin

Forum istatistikleri

Konular
130,115
Kullanıcılar
453,179
Son üye
canerakdeniiz

Yeni konular

Geri