Kaçıncı cep telefonunu kullanıyorsunuz?

kocamanusta

Profesyonel Üye
şimdiye kadar kullandığınız eski nesil ve/veya yeni nesil (akıllı) cep telefonu toplam adetini hatırlıyor musunuz? ben hala hatırlayıp sayabiliyorum. üç adet eski nesil, iki adette akıllı telefon olmak üzere toplamda beş adet kullanmışım. sizlerde durum nedir?

şimdiye kadar kullandığınız eski nesil ve/veya yeni nesil (akıllı) cep telefonu toplam adetini hatırlıyor musunuz? ben hala hatırlayıp sayabiliyorum. üç adet eski nesil, iki adette akıllı telefon olmak üzere toplamda beş adet kullanmışım. sizlerde durum nedir?
Ben cep telefon kullanmadım hiç 2010 yılına kadar. :)
Şu an kullandığım üçüncü akıllı telefon. Bozulmadan güncelleme yapamaz duruma gelmedikçe değiştirmiyorum. :)

Hala kullanmıyorum. Acil durumlar şifre onayı gibi şeyler için kullanıyorum. Konuşmadığım halde para ödüyorum boşuna.

üüüüü üü, ben sayısını unuttum, hele bir dönemim vardı, o eski nesiller duvarlara kafa atıyorlardı. eski neslin sayısını hatırlamıyorum ama kesin rahatlıkla 10 tanenin üzerindedir, yeni nesilde azıcık sakinleştim altı yada yedinci olması lazım.

Valla iftiharla şunu söyleyebilirim. Önceki samsung J4 telefonumu tam 6 sene kullandım. 3 batarya eskittim. Bozulmadı. Hafızası artık yetmediği için ben emekli ettim.
İlk akılsız telefonum camide namaz kılarken çantamdan çalındı. Bir tanesini çamaşır makinesinde ben yıkadım. İki tanesini şu an hatırlamıyorum. Akılsız 4 olması lazım.
İlk akıllı telefonum Nokia Lumia olması lazım. İyi telefondu. Onu da 3 sene kullandım.
Şimdiki telefonumu bakalım kaç sene kullanacağım Allah ömür verirse bilemiyorum. Şu ok atan oğlanın telefonundan aldım.Alalı 4 ay oldu.Asla 10000 tl yi aşan telefon almam.
Totalde 4+3 : 7

Son düzenleme:
Snake i unutmakta ne mümkün bu arada. Tüh ulan duvara çarptım yine.

1 Nokia eski tip, 1hafızası yetmediği için ( Samsung S5 ) ve S5 yerine,oğlumdan 2. el ! Oppo Reno 4.
Almak zorunda kalsam,max.3000 -4000 hangisiyse :D.Yani,30 yılda 3 adet.:eek:

nokia, ericcson, ericcson, motorolla, nokia, ericcson, general mobile, adını bilmediğim bir marka, ericcson ve yine nokia bunlar akılsız olanlardı. arada eksik olanda vardır. arada bir tane daha motorolla. üç tanede duvara kafa atan vardı.
akıllı olanlara gelelim. ilki samsung x2 general mobile x2, iphone. sonuncusu kızımın eskisi xaomi note 10. sanırım telefon kasabıyım. en çok star gazetesinden aldığım motorolaya üzülmüştüm, kaç kere duvara kafa attıysa kırılmamıştı. akılsızlardan birini yeğenime vermiştim oynasın diye zavallı telefon kötü yola düştü. kız kardeşim çocuğu dövmeye kalktı, engel oldum. telefonun yenisini alabilirim ama yeni bir tane yeğen alamam dediğimde enişte dahil hepsi şaşırmıştı. gidip te geri gelmeyen şeyler eşya olsun, bir şekilde yenisini alırsın iyi yada kötü. giden can olunca geri gelmiyor işte. benim için eşyaların değeri yok.

Forum istatistikleri

Konular
130,116
Kullanıcılar
453,179
Son üye
canerakdeniiz

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri