Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sick derim kendi adıma yıllardır kullanıyorum çok az arıza veriyorlar sadece maliyetini düşünme uzun ömürlü ve kullanıslı olmalarına da dikkat et sonuçta elektronik cihaz ve bozuldularmı tamiratları zor olan malzemeler bariyerler
2008 de sıck de staj yaptım muhittin abi vardı onunla çok eğlenceli vakit geçirdim. Bunun konuyla alakası şu çok yakından sistemi gördüm serviste çalıştığım için ve oldukça kaliteli malzeme kullanılıyor. Diğer markalara bişey diyemem ama sıck gerçekten işini yapıyor..
reer bende çok kullandım genelde sorunsuz ancak titreşim olan yerlerde anakartları arıza veriyor. markayı kötülemek istemem ama durum bu malesef. eğer ki fazla sarsıntı olmayan makinelerde kullanılacaksa minimum 15 sene ömür biçerim. ama sarsıntı sert ve fazla olursa istediğiniz kadar kauçuk takozlarından kullansanızda maksimum 3 ayda anakart arıza veriyor.