okumuşkind
Üye
+B yi unuttuzAskerde GESTAY diye bir şey vardı.
Gözle kontrol
Elle kontrol
Sıkıştırma
Temizleme
Ayarlama
Yağlama
Akrostiş.
Hey gidi günler...
Mavi nin uzerinde bsey yazmıyor. Tek bacağını çıkarıp ölçtüm. Tek yöne direnç gösterdi. Sonraki ölçümlerimde hareket olmadı hocam. Diğer diyot,direnç,kondasator, dogrultmaci filan ölçtüm problem yok. Ama maviyi anlayamadım. O yüzden sordum sizleregüzel insan, bak orada mavi amca var, ayağında oksitlenme görünüyor. yaptığın ölçümler neler?
Mavi nin uzerinde bsey yazmıyor. Tek bacağını çıkarıp ölçtüm. Tek yöne direnç gösterdi. Sonraki ölçümlerimde hareket olmadı hocam. Diğer diyot,direnç,kondasator, dogrultmaci filan ölçtüm problem yok. Ama maviyi anlayamadım. O yüzden sordum sizlere
1- hoca değilimMavi nin uzerinde bsey yazmıyor. Tek bacağını çıkarıp ölçtüm. Tek yöne direnç gösterdi. Sonraki ölçümlerimde hareket olmadı hocam. Diğer diyot,direnç,kondasator, dogrultmaci filan ölçtüm problem yok. Ama maviyi anlayamadım. O yüzden sordum sizlere
+B yi unuttuz
insan kırk yıl öncesini biraz zor hatırlıyor değil mi?Çok oldu geleli, olsun o kadar...
Ama askerlik unutulmaz. 200 yaşında bile askerlik anıları tazedir.insan kırk yıl öncesini biraz zor hatırlıyor değil mi?