Iş bulma sürem ortalama nekadar olur siz mezun olduktan sonra kaç ayda iş buldunuz

Fatih4071

Üye
merhabalar sonunda kontrol ve otomasyon teknolojisinden mezun oldum şu an iş arama sürecindeyim ve canım çok sıkkın ortalamam 3.23 sizce ne zaman iş bulurum

Yüksek bir ortalama, tebrikler.

Yalnız bekleme süresi çok uzun olabilir. Moralin bozulmasın.

Beklerken yapacağın en doğru şey, girmeyi arzu ettiğin iş dalında veya o işi yapan firmayı biliyorsanız, işle ilgili araştırma yap, "gönüllerini fethet".

İşin açık olsun,

Hemen enseyi karartma. Linkedin sayfanı güncel tut, başvurularını yapmaya devam et. Bu arada da eksik olduğun konularda kendini geliştirmeye devam et. İngilizce bilgin ne seviyede? Hiç sözlük veya AI/translate kullanmadan ingilizce teknik dokümanları okuyup anlayabiliyor musun? Alt yazı olmadan ingilizce teknik videoları anlayabiliyor musun? Anlayamıyorsan, bulabildiğin en iyi kursa yazıl ve bu eksiğini gider.

ingilizce a1 seviyesinden düşük hocam ama çalışmaya başlayacağım

hocam otomasyonda güç elektriği devreleri ve stm32 ler kullanarak elektrik motorlarının kontrolü gibi şeyler ve işlemci tasarımı gibi konular
birde gayri nizami harp robotları şu an bunu çok düşünüyorum hocam çünkü savaş çıkarsa savaşamam bir sebebi var çünkü şu sıralar savaş çıkma ihtimali var makine ressamlığını ve hesaplamalarına öğrenmek istiyorum aslında harp robotiğinede ilgim var

ancak sermaye yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…