ingilizce a1 seviyesinden düşük hocam ama çalışmaya başlayacağımHemen enseyi karartma. Linkedin sayfanı güncel tut, başvurularını yapmaya devam et. Bu arada da eksik olduğun konularda kendini geliştirmeye devam et. İngilizce bilgin ne seviyede? Hiç sözlük veya AI/translate kullanmadan ingilizce teknik dokümanları okuyup anlayabiliyor musun? Alt yazı olmadan ingilizce teknik videoları anlayabiliyor musun? Anlayamıyorsan, bulabildiğin en iyi kursa yazıl ve bu eksiğini gider.
hocam otomasyonda güç elektriği devreleri ve stm32 ler kullanarak elektrik motorlarının kontrolü gibi şeyler ve işlemci tasarımı gibi konularDüşündüğün bir sektör veya sektörler var mı?
birde gayri nizami harp robotları şu an bunu çok düşünüyorum hocam çünkü savaş çıkarsa savaşamam bir sebebi var çünkü şu sıralar savaş çıkma ihtimali var makine ressamlığını ve hesaplamalarına öğrenmek istiyorum aslında harp robotiğinede ilgim varhocam otomasyonda güç elektriği devreleri ve stm32 ler kullanarak elektrik motorlarının kontrolü gibi şeyler ve işlemci tasarımı gibi konular
ancak sermaye yokbirde gayri nizami harp robotları şu an bunu çok düşünüyorum hocam çünkü savaş çıkarsa savaşamam bir sebebi var çünkü şu sıralar savaş çıkma ihtimali var makine ressamlığını ve hesaplamalarına öğrenmek istiyorum aslında harp robotiğinede ilgim var